🚨 Zorgverzekeraars onder INVLOED | Arno Wellens VS Mark Rutte

laatste update: 04-2021


“Arno Wellens komt met FEITEN”. Vraag jij je wel eens af waar zorgkosten in NL afhankelijk van zijn? Waar Mark Rutte over liegt? Hoe dat impact heeft op jouw zorgkosten? De zorgkosten gaan tot 2050 drie keer over de kop. Luister waarom.

💡 Over Arno Wellens

Arno Wellens is een Nederlands publicist, schrijver en financieel journalist die voornamelijk over economie en de Europese Unie schrijft. Wellens was redactielid van de website 925.nl, werkte vier jaar voor Quote. Daarvoor studeerde hij bedrijfseconomie en werkte hij in totaal vier jaar in het bedrijfsleven en het bankwezen. Dexia/Labouchere, Fortis en DSB heeft hij van dichtbij meegemaakt en volgens hem is het sinds 2015 duidelijk dat de geschiedenis zich gaat herhalen. Nu maakt hij een film over Het Euro Evangelie: hoe de EU zichzelf in de problemen bracht, door te snel te veel te willen. Ook heeft hij sinds 2015 drie keer in de Kamer mogen spreken over de volgende crisis: bereid u zich voor, nu er nog ruimte is. Die tijd is verprutst.

—⏱️ Timeslots ⏱️—

00:00 Arno Wellens
01:30 Intro Matthijs
03:25 Ergomax
03:47 Arno op YouTube
07:00 Wie is Arno Wellens
15:40 Deutsche Bank
19:30 Mark Rutte liegt
30:55 De Drive van Arno Wellens
34:08 AOW
37:30 Omslagpunt
40:10 Bezuinigen op zorg
45:20 Zorgverzekeraars en zorgkosten
01:37:25 Persoonlijke vragen

🙏🏻 Support dit kanaal:

📺 Leer zelf spanning, trauma en stress ontladen met Dr. David Berceli’s online class

📘 (GRATIS)
Download The No Stress eBook:

🧠 Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief:

👉🏻 Volg Arno Wellens:
▪️ Website
▪️ Instagram
▪️ Backme
▪️ Twitter

👉🏻 Volg Matthijs via:
▪️ Instagram
▪️ YouTube

📩 Contact
▪️ info@matthijsvandoesburg.com
______________________________

| DIGITALE STRESS CURSUS |
📺 Leer zelf spanning, trauma en stress ontladen met Dr. David Berceli’s online class

🔴 𝙈𝙔𝘾𝙃𝙊𝙉𝘿𝙍𝙄𝘼 💲 Infrarood therapie panelen
💲 10% korting voor MATTHIJS kijkers
✔️

🟢 ERGOMAX SUPPLEMENTEN
💲 10% Kortingscode: matthijs10
8

11 gedachten over “🚨 Zorgverzekeraars onder INVLOED | Arno Wellens VS Mark Rutte”

  1. Nog niet van de great reset gehoord? Dat dit welbewust gecreëerd is met vooropgezet plan? Build back better..natuurlijk heb je helemaal gelijk over Rutte, het faiiete banken systeem, maar het gaat precies zo als ze gepland hebben. En van de immigranten is nog niét één procent aan het werk of zal dit ooit gaan doen. Het lijkt nu net of deze mensen gebruikt worden in de zorg..maar nee, dat zal voor een heel enkele gelden.

    Beantwoorden
  2. Rutte en veel Politici zijn letterlijk psychopaten. Die vallen samen met andere functies in deze categorie. Edit: Dat is prima Arno die Belastingheffing op roken, maar dan wil ik ook gigantische Belastingen op al die volgevreten tante Annies die extra mayo op hun slaatje willen bij de snackbar en erna klagen voor een maagverkleining. Ik rook, maar ben nog nooit geopereerd, sport 6 keer per week en eet gezond. Roken wordt veel teveel gecriminaliseerd terwijl dat Mc. Donalds volk overal mee wegkomt. Lekker ongenuanceerd maar de waarheid is hard.

    Beantwoorden

Plaats een reactie