#082 – Oostappen Vakantiepark De Berckt

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
In deze video laat ik jullie het vakantiepark Oostappen De Berckt in Baarlo zien. Ik ben hier in de meivakantie geweest en ik heb mij super vermaakt. Het park heeft een grote speeltuin, sub tropisch zwembad, animatie, Wifi, kinderboerderij, restaurant, snackbar, winkeltje en nog veel meer. De omgeving is ook erg mooi. Ik zou mensen zeker aanraden om hier naartoe te gaan. De caravans zijn niet heel groot maar meer dan voldoende en op het park zijn veel dingen goed geregeld. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Eigenlijk alles wat je zou wensen op een camping. Attractiepark Toverland ligt heel dichtbij dus dat is mijn nummer 1 tip om te gaan doen vanaf deze plek. Check mijn video’s over Toverland ook even om te zien hoe enorm leuk het daar is.

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

Plaats een reactie