10 Eerste Date Ideeën & Locaties Tips: Waarheen & Wat NOOIT te doen in 2022

laatste update: 06-2022


http://mannengeheim.nl/eerste-date-ideeen-activiteiten/
Hier zijn 10 leuke eerste date ideeën, locaties & activiteiten voor de perfecte 1e date.

Wat te doen op een eerste date is iets waar je ongelooflijk veel tips en advies over kan vinden. Sommige tips zeggen dat je thuis een eerste date moet doen, andere tips zeggen dat je een eerste date locatie buiten moet zoen.

Waarheen je gaat op de eerste date is dus een dubieus ding, wat ook nog eens beïnvloed wordt door wat je leest in bladen of ziet in films. Sommige geven je zelfs tips dat je op een eerste date naar de bioscoop moet gaan of direct bij hem thuis moet afspreken op de 1e date.

Daarom geef ik je in dit artikel wat goede eerste date tips voor vrouwen en voor meiden. Ik leg je uit wat te doen, en geef je tips voor een romantische eerste date activiteit en locatie.

Er zijn ten eerste een paar klassieke tips voor een eerste date activiteit.

Bijvoorbeeld een kopje koffie drinken en lunchen op de eerste date.

Een andere locatie die je in eerste date tips vaak ziet, is een drankje doen. Iets drinken in een cafe of kroeg op de 1e date is helemaal geen slecht idee. Je kan eventueel het wat drinken uitbreiden met poolen of je kan erna uitgaan. Het is geen creatieve eerste date.

Dan zijn er nog wat leuke eerste date ideeën die niet slecht zijn, maar ook niet heel goed.

Denk aan een eerste date in een casino, concert, in hotel, klimmen, winkelen, zwemmen, fietsen, bowlen, kermis, of pretpark (efteling).

Dan zijn er nog 2 eerste date locaties waar je absoluut niet heen wil gaan. Dit zijn opties die niet echt origineel en niet goed voor een unieke eerste date.

Dit zijn de don’ts van de eerste date do’s en dont’s.

Ga niet op eerste date uit eten in een restaurant. Restaurant (vooral die sushi tenten) zijn meestal erg druk en in mijn ervaring niet de beste eerste date plek omdat het te druk is.

Een ander eerste date idee wat je vaak hoort, is naar de film gaan op eerste date. Naar de bioscoop / cinema is geen goed idee, omdat in de bios je awkward naast elkaar zit en je naar een film van 3 uur moet kijken. Zo kan je elkaar niet goed leren kennen. En zelfs als je in de bioscoop wilt zoenen op de eerste date, dan zit er een irritante armleuning in de weg. Naar mijn mening is dit niet een ideale eerste date activiteit.

Wat ga je dan wel doen en waar ga je wel heen op de eerste date? Hier is mijn top 10 leuke dingen waar je naartoe kan gaan voor een ultieme de eerste date:

1. Buiten wandelen op een eerste date. Ga naar het bos, maak een boswandeling of doe de eerste date op het strand en maak een strandwandeling.

Het is een heel casual date en je hebt niet heel veel spanning.

2. Ga op eerste date naar de dierentuin of een kinderboerderij. Het is een leuk uitstapje voor de eerste date.

3. Samen sporten. Als je beide sportief bent of als je een sportieve man zoekt, is dit een van de beste eerste date suggesties voor je.

4. Sneeuwpop bouwen. Wat doe op een eerste date in de winter? Er zijn natuurlijk genoeg winter date ideeën zoals schaatsen, maar een sneeuwpop bouwen heeft iets leuks kinderlijks. En als het zomer is, ga je op eerste date naar het strand en een zandkasteel bouwen.

5. Samen vliegeren is ook nog een leuk ding om te doen. Misschien kan je het plannen als eerste date in de herfst als het slecht weer is en hard waait.

6. Midgetgolfen. Dit is iets leuks wat je overdag op bijvoorbeeld een zondag kan doen.

7. Kanovaren. Het is spannend voor de eerste date omdat je niet om kan slaan.

8. Ga naar een museum (als je dit gemeen hebt). als je beide van kunst houdt, is een van de betere romantische eerste date tips, naar het musuem gaan.

9. Een picknick in het park is geweldig voor de eerste date. Neem wat wijn mee en wat hapjes, en je hebt een leuke date.

10. Ga samen schilderen. Dit advies gaf ik altijd aan mijn klanten. als je niet weet wat te doen op een eerste date, is dit perfect.

Nu we het erover hebben gehad waar je kan afspreken op een eerste date, is er een ding dat we nog niet hebben besproken.

Een eerste date bij jou thuis. Hier zijn wat tips:

Als je samen gaat koken op eerste date, hou er dan rekening mee dat er wel eens wat meer zou kunnen gebeuren dan alleen zoenen. Wat helemaal niet erg is als je hem leuk vindt.

Het zelfde geldt voor op een eerste date film kijken thuis. Ook dan kan er meer gebeuren. Misschien dat het daarom een leuk idee is om op de tweede date te doen.

Als je trouwens niet weet of je iets kan doen wat ik heb voorgesteld in deze video, kan je veel eerste date uitgaanstips online vinden.

Voor grote steden (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Maastricht, Nijmegen, Arnhem, Amersfoort, Zwolle, Leiden, Haarlem, Groningen, Scheveningen, Gent, Antwerpen en Leuven) kan je dat allemaal online opzoeken.

Als je nog meer eerste date ideeën en locaties wil, lees dan dit artikel met 23 activiteiten:

/