171 Urban Design Hotel in Rotterdam, review door Hotelkamercheck

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Het 171 Urban Design Hotel in Rotterdam werd in november bezocht door Hotelkamercheck 🏨 Wil je dit hotel boeken? Dat kan via 👉🏻
In een hippe straat op tien minuten lopen van het centrum van Rotterdam, vind je dit sympathieke hotel waar je helemaal tot rust kunt komen. Benieuwd hoe dit hotel er van binnen uitziet? kijk dan zeker even onze video! Vond je het een leuke video? Vergeet dan niet te liken en te abonneren op ons YouTube-kanaal (kost niks!) zodat je op de hoogte blijft van onze bezoekjes aan hotels en andere accommodaties in Nederland én buitenland.

Follow Hotelkamercheck:
Website:
Facebook:
Instagram:
LinkedIn:

Bedankt voor het kijken naar: 171 Urban Design Hotel in Rotterdam, review door Hotelkamercheck

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

2 gedachten over “171 Urban Design Hotel in Rotterdam, review door Hotelkamercheck”

  1. Hoi Anita en Ben, ik ben het normaalgesproken altijd eens met jullie reviews maar waar is deze "zeer goed" op gebaseerd? Er is geen parkeergelegenheid, je moet zelf maar zien hoe je binnenkomt en er is niemand om je even welkom te heten. Als je nou van ver weg komt dan is het toch fijn als je persoonlijk begroet wordt? Er is geen ontbijt en de huiskamer vind ik er kil uitzien met dat blauwe licht. De hele lol van het een hotel willen beginnen zit hem toch in het contact met de gasten en het een ander naar de zin willen maken?

    Beantwoorden

Plaats een reactie