23 GEWELDIGE TRUCS EN GRAPPEN VOOR VRIENDEN || LEUKE DIY GRAPPEN IDEEËN

laatste update: 05-2022


Je vrienden voor de lol grappen maken

Het is altijd leuk om tijd door te brengen met je vrienden, vooral als je jong bent, maar wat nog leuker is, is ze in de maling nemen. Denk er eens over na, ze zijn de beste mensen om te grappen maken. Ze zullen niet boos worden, en ze zullen waarschijnlijk op zoek gaan naar ideeën om hetzelfde voor jou te doen. Bekijk dus enkele van mijn leuke grapideeën om je inspiratie op te doen.
Neem een lege melkverpakking en voeg een ballon toe, bevestig deze vervolgens aan de hals van de doos en vul deze met water. Sluit het snel af met de dop en plaats het in de koelkast. Wanneer je vriend de cartoon gaat openen, zal deze in zijn gezicht spatten.
Om terug te keren naar je vrienden, kun je proberen ze bang te maken terwijl ze hun make-up doen, dan zullen ze je waarschijnlijk achtervolgen en als ze dat doen, zorg er dan voor dat je wat vershoudfolie in de gang toevoegt vanaf een kant van de deur naar de andere en ren eronder. Je vrienden zullen het op het laatste moment zien, hebben niet genoeg tijd om te stoppen en ze komen vast te zitten.
Een ander grapidee om te proberen is met ontbijtgranen. Giet wat melk en ontbijtgranen in een kom; zoals je normaal zou doen en plaats het dan in de vriezer. Bied je vrienden dan aan om ze te laten eten en haal de bevroren kom met hun maaltijd tevoorschijn. Het zal hilarisch zijn als ze de lepel niet kunnen optillen.
Om dingen een kick te geven, kun je ook een aantal leuke uitdagingen met je vrienden uitproberen. Zoals de t-shirtuitdaging waarbij je zoveel mogelijk t-shirts probeert te dragen als je kunt, of de nagellakuitdaging waarbij je 100 lagen nagellak probeert toe te voegen.

Tijdstempels:
1: 12 – Beste grapfilm
2: 04 – Briljante cake grap
3: 48 – Leuke uitdagingen om met vrienden te proberen
5: 28 – Grappig wat er in de doos-uitdaging zit
6: 31 – Citroenuitdaging
8: 38 – Onmogelijke activiteiten om te proberen
10: 57 – Hilarische goocheltrucs
12: 39 – Verwarrend perspectief
——————————————–

Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen:

Music by Epidemic Sound:

Voorraad materialen (foto’s, videobeelden en andere):

m