28 GRAPPIGE SCÈNES WAAR IEDEREEN ZICH MEE KAN IDENTIFICEREN

laatste update: 05-2022


HILARISCHE IDEEËN EN SITUATIES DIE WE ALLEMAAL HEBBEN MEEGEMAAKT

Is het je opgevallen dat je geen eten mee mag nemen naar de bioscoop. Nou, je kunt het zonder problemen in je tas of je jas sluipen.
Als je nog een halve pizza in de doos hebt, kun je hem in het midden opnieuw vouwen om er een kleinere doos van te maken en ruimte te besparen.
Je kunt je snoep ook verbergen voor je huisgenoten in een teddybeer. Verwijder eenvoudig de kop van je teddy en een deel van de kussenvulling. Voeg vervolgens een pot erin toe en bevestig het deksel op het hoofd van je teddyberen.
Ik laat je ook enkele herkenbare momenten zien die alleen echte fijnproevers kunnen begrijpen. Zoals wat Nutella uit de pot eten of al het eten op het menu bestellen. Of een andere keer met een enorme doos snacks om te eten tijdens een film.
Om je te helpen begrijpen hoe het is om een ​​meisje te zijn, laat ik je een aantal briljante trucs zien. Een daarvan is wanneer je iemand hoort die ruzie heeft op zijn telefoon en je zijn gesprek wilt afluisteren. Of als je onder de douche zingt en denkt dat je een concert geeft.

Tijdstempels:
0: 07 – Geweldige food-hacks
2: 54 – Voedselhacks waar maar een paar mensen zich mee kunnen identificeren
5: 50 – 1 minuut magnetron
8: 22 – Als je op dieet bent
10: 49 – Dieet bedriegt dag
13: 16 – Bloopers
15: 52 – Hoe u uw lunch koud kunt houden
Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Elke actie die u onderneemt op de informatie in deze video is strikt op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeel, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als men van plan is om te repliceren.

De volgende video kan activiteit bevatten die door onze acteurs in een gecontroleerde omgeving wordt uitgevoerd. Gebruik uw oordeel, zorg en voorzorgsmaatregelen als u van plan bent om te repliceren.

——————————————–

Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen:

Music by Epidemic Sound:

Voorraad materialen (foto’s, videobeelden en andere):

m