2X MERCEDES-AMG UIT DE PURE LUXE GARAGE

laatste update: 03-2021


2X MERCEDES-AMG UIT DE PURE LUXE GARAGE

Bij het Amsterdamse Conservatorium Hotel duiken we de Pure Luxe Garage in en rijden deze aflevering met de Mercedes-AMG GT 63 S 4-Deurs én met de Mercedes-AMG G 63. Opgeteld meer dan 1000 PK en wat een geluid..! Floris trekt al gauw de aandacht met deze prachtige bolides op de P.C. Hooftstraat. Kijk en geniet maar vooral luister naar het AMG geweld,

Op naar een volgend nieuw avontuur. Houd Pure Luxe dus in de gaten. En nu je hier toch bent, like de video even, abonneer je op ons kanaal en zet ook even het alarmpje aan, dan hoef je geen video meer te missen. Heb je trouwens nog leuke tips of ideeën voor toffe content? Zet het even in de comments hier onder de video. Dank je wel..!

Met speciale dank aan het Conservatorium Hotel en Mercedes-Benz Nederland B.V..

Ook een keer logeren in het Conservatorium Hotel? Check hier het speciale Pure Luxe arrangement:

Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van luxe? Volg ons dan ook even op onze social media ✔

En check onze actuele website,

Video door Mart Hartman voor Pure Luxe Media & Events.

Interesse in een Pure Luxe video voor jouw product of bedrijf? Mail of bel dan even met Floris Wyers via floris@pureluxe.nl of 06-27070707.

#mercedesamg #amggt63s #amgg63 #conservatoriumhotel #pureluxe #cars #luxury

30 gedachten over “2X MERCEDES-AMG UIT DE PURE LUXE GARAGE”

 1. Die gt63s is zo een beest van een auto! De snelste amg als ik me niet vergis!! Die g is dan weer gewoon een puur icoon zoals je zegt! Het is zo een prachtige auto!! Ben wel eens benieuwd wat er nog in de garage staat in het conservatorium!!

  Beantwoorden
 2. Wat een klasse bolide amice Floris en wat een top video. Met zo'n mobiel zou ik ook wel de P.C. Hooftstraat willen verkennen. Anders zou ik met de Ferrari backpack ook wel een rondje door de P.C. Hooftstraat willen flaneren.

  Beantwoorden
 3. Ik zou de rugtas graag winnen omdat ik fan ben van Pure Luxe in hart en nieren, ik ben ook vaak te vinden in comments bij uw accounts op Instagram, Floris, u bent een echte Amice.

  @paulbotman

  Beantwoorden
 4. Dat belooft wat met die Pure Luxe garage daar als er zulke auto’s uitrijden.

  Voordat ik wist dat dit een oudere video was dacht ik, zo die Floris heeft het niet snel koud in alleen een polo in de winter 😎

  Beantwoorden
 5. Floris, zou je ook 'ns een keer in een mooie American Muscle Car zoals een Mustang GT willen rijden. De Mercedes is klasse en sport. Maar een Mustang is een en al Power en Patser, wat ook wel een keer leuk is.

  Beantwoorden
 6. Amice floris ik vind dat uw kanaal een beetje nouveau riche tinten vertoond. Wanneer tovert u is even wat mooie klassiekers uit die sublieme remise van u?

  Daarnaast miste ik uw superbe sabreer werk in deze video.

  Toch wil ik nog even zeggen chapeau voor uw pracht video’s die u de laatste tijd onderbrengt op uw collectief aan video-opnames.

  Beantwoorden

Plaats een reactie