30 COOLE 3D-PENAMBACHTEN || DIY DECOR IDEEËN, CEMENT EN VERF AMBACHTEN

laatste update: 05-2022


GEWELDIGE HANDLEIDINGEN EN IDEEËN DIE U KUNT MAKEN MET DEZE EENVOUDIGE HULPMIDDELEN: 3D-PEN, CEMENT EN VERF

Tijd om creatief te worden en nieuwe ideeën te vinden voor huisdecoraties en fixes. In deze video laat ik je een aantal coole doe-het-zelvers zien die je zonder enige moeite in slechts een paar minuten kunt maken. Zo bespaar je zowel tijd als geld op het repareren en decoreren van spullen.

3D-pennen zijn momenteel helemaal in de mode en ze hebben hete lijm vervangen omdat ze robuuster zijn, langer meegaan en je er nog veel meer details mee kunt maken. Zo kun je met je 3D Pen een haarelastiekje maken, of zelfs leuke krullen voor je haar. Bekijk de video om de stapsgewijze zelfstudie te zien.

Ik laat je ook zien hoe je nieuwe hakken kunt maken voor je schoenen met hoge hakken – zorg ervoor dat je ze op een laag legt om te voorkomen dat ze breken.

Nu we alles hebben opgelost, is het tijd om te beginnen met decoreren. En wat is een betere manier om dat te doen dan het creëren van een prachtige vijver / aquarium met cement. Je kunt het op je salontafel houden en je vissen op en neer zien zwemmen om te ontspannen. U kunt ook een mooie serveerschaal voor uw gasten op uw salontafel zetten van nat cement en latex handschoenen. Bekijk de video om te zien hoe u dit correct doet.

Tijdstempels:

0: 59 – Prachtige 3D-penkrullen (haaraccessoires)

4: 00 – Geweldige cementambachten

5: 53 – Een prachtige bijzettafellamp met cement en kerstverlichting

7: 25 – Een geweldige manier om kussens / kussens opnieuw te gebruiken

8: 23 – Mooie schilderideeën

10: 19 – Geweldig schilderij met noppenfolie

12: 38 – Een cool schilderijidee voor thuis

13: 52 – Creatieve glasdecoratie

Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren.

Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving – gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren.

——————————————–

Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen:

Music by Epidemic Sound:

Voorraad materialen (foto’s, videobeelden en andere):

m