37 WEKEN ZWANGER | Laatste loodjes! | Weekvlog #218 | Wil & Tien in 2021

laatste update: 03-2021

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
♥ Hee lieve allemaal! Gezellig dat je weer kijkt naar een nieuwe weekvlog. Het zijn de laatste loodjes want ik ben alweer 37 weken zwanger! En oh jee, striae is op komst! Ik neem jullie mee in de laatste weken als hoogzwangere.

♥ WIL & TIEN UNLIMITED:
Nog meer Wil & Tien? Word member van ons platform Wil & Tien Unlimited! Ontvang dagelijks een persoonlijk berichtje van ons en maandelijkse podcasts, blogs en livesessies waarvan jij het thema bepaalt samen onze andere members. Daarnaast krijg je verbinding met superleuke en -lieve vrouwen door heel het land via onze gezellige kletsgroepen waar alles maar dan ook alles bespreekbaar is! Meld je nu nog aan, want vol is vol!

✔ Geen video’s missen? ABONNEER HIER voor 2 video’s per week:

♥ MEER WIL & TIEN
Website:
Instagram: &

♥ KOOP HIER ONS BOEK ’12 MAANDEN ZWANGER’:

POPULAIRE VIDEO’S
♥ Hallo lieve Jelle!
♥ Hallo lieve Gijs!
♥ Hallo lieve Maik!
♥ Hallo lieve Zoey!
♥ Nog een baby?!
♥ Ik moet jullie iets vertellen!
♥ Mijn bevalling en kraamtijd
♥ Momfessions #1
♥ Gênante momenten: op de werkvloer
♥ Wat groeit er in mijn buik?
♥ 2Test: Diva cup review

♥ Hoi! Superleuk dat je een video van ons kijkt. Wij zijn Willemijn & Martine van het Youtube kanaal Wil & Tien. Hier maken we video’s over allerlei onderwerpen die jij als vrouw interessant zou kunnen vinden. Naast weekvlogs delen we video’s over het zwanger zijn, bevallen, het moederschap, lifestyle, koken en bakken, beauty en fashion.

Wij zijn twee beste vriendinnen uit Groningen. Misschien ken je ons nog wel van onze oude YouTube kanalen LiveLifeGorgeous, Kletskerk&vanVlochem en 2WMN. We wonen beide samen met onze mannen Djurre & Jorrik. Willemijn is moeder van Jelle (november ’15) en Gijs (januari ’17). Martine is moeder van Maik (november ’17) en Zoey (januari ’20). Elke maandag om 16.00 uur uploaden we een weekvlog en op vrijdag om 16.00 uur kun je een tweede video bekijken.

We maken video’s over het moederschap, zwangerschap, bevalling, momfessions, positief leven, shoplogs, koken, fashion, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie video’s, food, weekvlogs, kletsvideo’s, reizen, genante momenten, uit de shit, kappersvlogs, interieur, huishouden, opruimvideo’s en beauty. Veel plezier bij het kijken!

✔ Muziek
Music by HubbaBubbas – Dancing on the World –
Music by Ashton Edminster – Break the Distance –
Music by Mr. Chase – Wild Cherry – F

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “37 WEKEN ZWANGER | Laatste loodjes! | Weekvlog #218 | Wil & Tien in 2021”

 1. Tip sommige kringlopen zijn wel open om spullen te brengen. Heb ik vorige week ook gedaan. Kijk online naar een kringloop bij jou in de buurt of die open is om spullen te brengen.

  Beantwoorden
 2. Succes met de laatste loodjes! Neem zoveel mogelijk je rust in deze vreemde tijd, straks met de baby erbij zal je je energie hard nodig hebben. Ik ben wel heel erg benieuwd naar de naam ^^

  Beantwoorden
 3. Lekker in je bubbel gaan zitten lieverd. Vooral doen wat voor jou goed voelt. Ik heb iig weer genoten vd vlog. En nogmaals wat ben je mooi zwanger. Prachtig. Alvast succes met de laatste loodjes en de bevalling. Dikke knuffff 😘

  Beantwoorden
 4. Ijzer geleid goed de warmte… Dus ook in de handgrepen.
  Als je dat niet wil is een pan met kunststof handgrepen beter of inderdaad gewoon goede pannenlappen.🤭

  Beantwoorden
 5. Zo leuk dat je door blijft vloggen ook al ben je hoogzwanger en heb je al zwangerschapsverlof. Hopelijk gun je jezelf ook wat rust ( ook al is het nu zooo lastig met de kinderen thuis) heb hele erge bewondering voor je! Oh ja ben ik de enige die intro’s oversla? Wil nooit spoilers weten, net zoals ik nooit trailers kijk. Nog meer mensen die het beginstukje overslaan?

  Beantwoorden
 6. Zo bizar eh dat wij vrouwen dat kunnen doen. Vind het zo gek om te zien en dan te bedenken dat ik zwanger was vorig jaar. Zo bijzonder en bizar tegelijk. Vind knap hoe je dat zo doet met de kids en hoogzwanger.

  Beantwoorden
 7. Toen je met de jongens aan het spelen was met die bal kreeg ik echt jeugdsentiment vibes. Maar dan met die soort balonnen met die elastiekjes eraan dat je hele tijd kon boxen als het ware. En wat betreft je striae. Die donkere plekken zijn omdat ze nieuw zijn =) Na verloop van tijd worden ze weer lichter en zie je er nog maar weinig van. Mocht het een troost zijn voor die ene waarvan je zei er niet zo blij mee te zijn. Dikke kus van mij.

  Beantwoorden
 8. De stoominzet wordt aangegeven met 'vuurvaste grepen', de pan zelf niet, wel veilig door 'de afwerking' wat dat ook mag betekenen. Ik heb van BK al meerdere pannen gehad, een aantal ronduit slecht en een aantal hele goede. Het verschilt echt zo erg voor mijn gevoel!

  Beantwoorden
 9. Ik kan er niks aan doen, maar ik doe mezelf echt pijn door me te vergelijken met anderen. Ik ben eerlijk gezegd altijd al jaloers geweest op vrouwen met slanke benen. Waarschijnlijk omdat die van mij vrij vol zijn. Toch zag ik in een paar shots dat jouw benen nu een beetje vergelijkbaar zijn als die van mij nu, maar ik ben net 20 en niet hoog zwanger ( Ik heb nooit slanke benen gehad en merkte dat op jonge leeftijd al)😅 Ik vond het vooral pijnlijk toen je zei dat je benen best flink zijn gegroeid tijdens de zwangerschap. Ik wil niet weten wat mijn benen dan gaan worden. Ik weet dat iedereen anders is en dat je je eigen lichaam moet accepteren, maar ik merk dat ik mezelf daarin heel lastig kan accepteren en me gek genoeg een slechter mens voel door mijn benen. Zijn er meer mensen die hier last van hebben?😅 Oprecht benieuwd, want ik wil mezelf zo lief mogelijk behandelen en mezelf accepteren zoals ik ben, maar diep van binnen ben ik jaloers op de vrouwen die wel slanke benen hebben☺

  Beantwoorden

Plaats een reactie