Aftellen naar 2021 met drone- en lichtshow boven Rotterdam

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Het is 2021. Kijk hier de laatste spectaculaire minuten van het jaar dat we het liefst zo snel mogelijk willen vergeten terug: de drone- en lichtshow boven het centrum van Rotterdam.In 'Aftellen met Rijnmond' zag je een spectaculair lichtkunstwerk in de vorm van een korte film die in de laatste acht minuten van het jaar het gevoel van een ‘nieuwe dag’ belichaamt. De film ging langs iconische en verlaten Rotterdamse locaties, waarna het uitmondde in een spectaculaire drone-performance boven de Maas die het nieuwe jaar inluidt. De show is een samenwerking tussen Rotterdam Festivals, de Gemeente Rotterdam, Mothership en Drone Light Labs (met support van kunstenaarsduo DRIFT)

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “Aftellen naar 2021 met drone- en lichtshow boven Rotterdam”

  1. Dit is een van de mooiste films die ik ooit heb gezien. Prachtig, gevoelig, eenvoudig. Mooie combinatie van beelden van de stad, acteurs en de drones. Ik heb voor het het eerst een traan gepinkt bij het rood wit blauw! Wat een verschil met die Arena show in Amsterdam.

    Beantwoorden
  2. Kan de gene die dit heeft verzonnen alsjeblieft wat anders gaan doen met zijn of haar leven? Een jaar moet je feestelijk afsluiten, hoe slecht die ook was. Meer deprimerend dan dit kan haast niet! Wat een kansloze vertoning! Ik had Rotterdam hoog zitten met hun jaarlijkse vuurwerkshow maar met dit alternatief krijg ik de neiging mezelf op te knopen aan de Euromast.

    Beantwoorden

Plaats een reactie