ALLA MINA BILDDAGBOKEN-BILDER

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
“All the pictures in my photo diary” | English subtitles available.

Jag skrev en bok:

Le merch:
Le facebuk:
Le twittuh: t

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “ALLA MINA BILDDAGBOKEN-BILDER”

 1. 1. Jag va tönten i min klass på högstadiet xD det var jag och min bästa kompis som va töntarna, sen hade vi fjortisarna xD HAHA!
  2. högstadiet va mina värsta år också 😛 fyy!
  3. Bilddagboken <3

  Beantwoorden
 2. Åh Clara är som tvillingsjälar allt du sa stämde så bra till mig själv 😂 älskade höjdhopp, var nördig var ingen fjortis klippte de så kort i 8an osv kändes som jag kollade på mitt liv fast remix 😂

  Beantwoorden
 3. Hej Clara jag är 12 år just nu och alla mina kompisar sminkar sig… Men inte jag, Jag har aldrig öns provat😏Men jag älskar häcklöpning och att stöta kula😍Och jag undrar om du tyckte om kula och om du var bra i det också? PS älskar dig och din kanal😍❤️

  Beantwoorden
 4. Jag var sån tönt i högstadiet att jag inte ens höll på med bilddagboken. Brukade sitta med mina kompisar vid skolbibblans dator efter skolan och titta på när de höll på med sin eller tittade på killars bilder. Jag fattade aldrig hur det fungerade och vågade inte fråga. Dessutom bodde jag ute på landet där internet knappt fungerade för än 2008 (är fortfarande dåligt där), så jag var efter med allt som hade med internet att göra…

  Beantwoorden
 5. Jag måste bara berömma dig för hur duktig du är på ditt jobb (=göra videos). De är verkligen svinroliga och underhållande eftersom du gör det så proffsigt/naturligt och framför allt ordvalen gör det skoj👌🏻Jättebra klippning också❤️Fortsätt med det du gör💕

  Beantwoorden
 6. Hej Clara!
  Kan du göra en video där du ger dina bästa tips åt mig och troligen andra som ska börja högstadiet aka 7an. Jag är skiträdd för att börja 7an för det innebär att jag i 3 f*cking år se mina förra mobbare😭Så kan du göra en video där du hjälper oss som ska börja högstadiet. Ok måste gå nu till min nya skola så hejdå Clara!!!

  Beantwoorden

Plaats een reactie