Alsof we in Spanje zijn! Mini vakantie in eigen land • vlog #120 • Yara Michels

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Als ik iets heb geleerd deze tijd, dan is het wel hoe je kunt genieten van kleine dingen. En hoe mooi Nederland is! Doordat we alleen in de buurt op zoek gaan naar fijne, rustige plekken in de natuur, ontdek ik allerlei parels. Zoals deze parel, in Zeeland, waar we ons op mini vakantie in Spanje waanden! Heel fijn om even uit het drukke Amsterdam te zijn, een lief stel te supporten dat deze B&B runt (genaamd De Heerlijkheid van Noordwelle, echt een supertip!) – en goed om te weten is dat hier alle regels omtrent sanitizen en afstand heel goed worden nageleefd.

We hebben twee dagen heerlijk aan het zwembad gelegen en veel gewandeld. Hoe kijk jij naar de nieuwe fase die we per 1 juni tegemoet gaan? Liefs! En als je nu al zin hebt in de volgende video, abonneer je dan hier op mijn kanaal:

VOLG JE ME AL?

OVER YARA MICHELS
Yara Michels (30) is vlogger, hoofdredacteur van tijdschrift Linda.meiden en former tv-presentatrice bij Net5 en SBS. Ze deelt persoonlijke verhalen, tips en inspiratie met een focus op fashion en carrière en met als missie om je dag leuker te maken en je een stap dichterbij je doelen te brengen. Yara’s missie is: het leven van haar kijkers en lezers nét iets gelukkiger, mooier en gemakkelijker maken. Daarom vind je hier video’s over het ontwikkelen van je eigen kledingstijl, over sollicitatietips, piercings, fashion trends, interieur inspiratie en everything in between. Veel kijkplezier!

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “Alsof we in Spanje zijn! Mini vakantie in eigen land • vlog #120 • Yara Michels”

 1. Wat een relaxte vlog weer! Lijkt wel alsof je in Spanje of Aruba bent inderdaad. Het is ook tijd dat ik uit de Randstad bubble kom en veel ga staycationen in NL. (Durf alleen niet zo goed in de huidige situatie..geeft mij nog steeds anxiety)

  Beantwoorden
 2. echt super dat jullie zo goed voor de aarde willen zorgen, maar hebben jullie ook wel eens nagedacht hoe de elektriciteit wordt opgewekt? en ja met windmolens en zonnepanelen, maar hebben jullie je ook al eens verdiept in het rendement van deze energie opwekkers? en eigenlijk wordt het grootse deel van de elektriciteit nog steeds opgewekt in kolencentrales!
  geen haat ofzo hoor😊 het is super dat jullie je hier zo mee bezig houden, maar is het ook allemaal waar wat er wordt verteld door instanties. en gaat het eigenlijk niet alleen om geld🤔

  Beantwoorden
 3. Lovely video! been following you since your thischicksgotstyle days (actually I'm still following this old account, had to go on a long search to finally find your current outlet? but you have stopped blogging ?!)

  Beantwoorden
 4. Hey Yara, suuuper leuke vlog weer!! Ik zou graag even uit mijn eigen situatie spreken en zeggen dat voor heel veel mensen elektrisch rijden geen best makkelijke oplossing is. Een elektrische auto/scooter is namelijk enorm duur en dus enkel mensen die veel geld hebben kunnen dit kopen. Ikzelf ben ook altijd voorstander van de meest milieuvriendelijke optie, maar elektrisch rijden is gewoon niet aan mij besteed. Dat neemt niet weg natuurlijk dat ik het fijn vind voor jou dat jij wel elektrisch kan rijden 🙂 wou dit gewoon even laten weten, om milieuvriendelijke maatregelen te nemen heb je ook budget nodig. Veel liefs! X

  Beantwoorden
 5. Aahh wat een gave B&B, dacht direct; perfect cadeautje voor de verjaardag van m’n vriend in augustus, nadat we sinds januari al volop aan het klussen zijn. Maar zie dat ze helemaal volgeboekt zitten tot september. Lijkt me een heel fijn plekje daar! 😊

  Beantwoorden

Plaats een reactie