Amsterdam Noord ‘ons jaarlijks rondje’ in 2021

laatste update: 04-2021


Enkele jaren geleden besloten Gijs Kos en ik jaarlijks onze geboorteplaats Amsterdam-Noord te bezoeken. Later kwamen er wat bevriende Mokumers bij. Dit keer gingen we met Michel Hooftman en Ed de Groot. Als extraatje deden we NEMO en de Jordaan aan. We besloten traditiegetrouw met een etentje in Hotel de Goudfazant aan het IJ.

1 gedachte over “Amsterdam Noord ‘ons jaarlijks rondje’ in 2021”

  1. Als 12 jarig jongetje een jaartje gitaarles van Gijs gehad in groepsverband in Amsterdam Noord. 1 van de nummers die ik leerde was House of the Rising Sun. Bij dit nummer kreeg ik tranen in mijn ogen tijdens de les. Gijs wilde mij apart les geven omdat hij zag dat ik wel aanleg had. Later ging Gijs ging naar het conservatorium en daardoor geen tijd meer om les te geven. Als leraar maakt hij diepe indruk op mij vanwege zijn virituose gitaarspel. Het filmpje roept nostalgische gevoelens bij mij op. Amsterdam Noord heeft een speciaal plekje in mijn hart.

    Beantwoorden

Plaats een reactie