Auto’s Spotten In De Duurste Straat Van Praag! – Vakantievlog #7 – JustQuinn in 2022

laatste update: 06-2022


In deze Vakantievlog reizen we af naar Praag. We gaan naar onze hotelkamer in Praag en gaan daarna Praag in. We lopen door de duurste straat van Praag en we zien allemaal dikke auto’s! Er komt nog één vakantievlog aan!

Als je nog leuke onderwerpen hebt om video’s van te maken, plaats het in de reacties! En als je deze video vet vond moet je ook vooral een blauw duimpje omhoog doen en een leuke reactie achter laten!

Editen: Vegas Pro 15
Camera: Iphone 6s

Volg me op:
Instagram: @quinnhulshof
Twitter:
Facebook:

Hoi Mensen,
Ik ben Quinn en ik ben 14 jaar jong. Ik vind het leuk om YouTube filmpjes te maken en om jullie te vermaken of juist iets te leren. Hopelijk vinden jullie mijn kanaal ook leuk en delen jullie mijn kanaal met al je vrienden! Hopelijk zie ik jullie dan terug in de reacties onder mijn video’s.