Brandweer in Nederland in 2021

laatste update: 03-2021

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Deze stoere landelijke voorlichtingsfilm over de brandweer in Nederland is gemaakt op veler verzoek. De film geeft kort maar krachtig weer wat het werk is van de brandweer. Waar staan we voor en waar gaan we voor? De film is te gebruiken als introductie van de brandweer in Nederland. Bijvoorbeeld bij presentaties in binnen- en buitenland maar ook als eerste contact met een leverancier die nog niet eerder voor de brandweer heeft gewerkt.

Samen met collega’s van diverse regio’s is het script geschreven voor deze film. Alle beelden die in de film worden gebruikt, zijn afkomstig uit de regio’s. Een film dus voor en door de brandweer.

Zie ook l

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

16 gedachten over “Brandweer in Nederland in 2021”

  1. Mooi filmpje, helaas is niet alles wat in het filmpje gezegd wordt waar. Zolang de brandweer niet kritisch naar de leden van een korps kijkt en de criminele activiteiten die een lid van een korps met middelen van de brand ontplooit niet passend aanpakt is de brandweer voor mij niet de meest betrouwbare organisatie. Kennelijk is de psychologische test nu standaard en is in ieder geval voorkomen dat het betreffende lid officier van dienst is geworden bij de regionale brandweer. Laat onverlet dat een brandweerman die schade aanricht met middelen van de brandweer en de uitspraak doet dat hij een woning liever in de brand had gestoken en vervolgens wordt gehandhaafd bij het korps een smet is op de gehele brandweerorganisatie.

    Beantwoorden
  2. Jammer dat de brandweercentralist vergeten wordt. Terwijl zij juist het contact zijn tussen de burger in nood en de brandweerman op straat. Blijkbaar zijn zij niet belangrijk genie, ver weg gestopt in een meldkamer.

    Beantwoorden

Plaats een reactie