COA gaat asielzoekers met corona opvangen in voormalig hotel in Haren

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers gaat een gedeelte van het voormalige Nesciohotel (voorheen het Postillion Hotel) in Haren gebruiken voor de opvang van asielzoekers met het coronavirus of een verdenking daarop. De eventuele huisvesting moet vanaf 15 oktober kunnen gaan plaatsvinden.

Met de inrichting van het hotel als quarantaine-opvang hoopt het COA uitbraken op andere locaties te verminderen of vermijden.  Volgens woordvoerder Alet Bouwmeester hoopt het COA dat de locatie niet gebruikt hoeft te worden, maar dat het hotel gebruikt gaat worden bij grotere uitbraken in andere AZC in Noord-Nederland. Het zou gaan om maximaal 100 mensen. Als de asielzoekers wel in het hotel in quarantaine moeten, betekent dat ook echt quarantaine en zullen ze niet van het terrein af komen. Beveiliging gaat daar op toezien.

De opvang zou op de bovenste verdieping van het leegstaande hotel komen en zal vijf etages en enkele tientallen kamers omvatten.

De vergunning voor opvang is verleend door de gemeente Groningen. Die duurt tot 1 juni 2021. Eigenaar Frans Kappenburg wilde het pand al verhuren, totdat het hotel verbouwd wordt naar een combinatie van hotel en appartementen.

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

22 gedachten over “COA gaat asielzoekers met corona opvangen in voormalig hotel in Haren”

 1. Ja, het mag wat kosten voor de "vluchtelingen". Ondertussen sterven mensen aan niet behandelde ziekten omdat de ziekenhuizen leeg moeten blijven voor de niet bestaande 2e golf cojonapatienten. Het ziekenhuis hier in de buurt heeft de laatste weken 6 patienten met "het virus" opgenomen, nog niet een op de IC. Allemaal slapend de afgrond in Nederland.

  Beantwoorden
 2. kan iemand zich nog de klokkeluiders zaak grapperhaus herinneren ? migranten hadden kiddy P@%n filmpjes en martel filmpjes op hun mobiel.. de AZC leiding had er melding ervan gemaakt. en er werd ze gemeld mond houden > onder het tapijt ermee.. toen hebben ze erna de klokkeluiders lijn gebeld en nog steeds melding ervan gemaakt. vervolgens wilde grapperhuis de AZC leiding vervolgen omdat ze nog steeds er melding van hadden gemaakt en NIET de migranten..
  WAT IS DAARMEE GEBEURD ?????

  Beantwoorden
 3. Opvallend veel mensen met een migratieachtergrond die in een ziekenhuis liggen. Oorzaak: de getinte huid die geen of weinig vitamine D aanmaakt. Niet dat ik ze zal missen overigens… Het mag wel minder.

  Beantwoorden
 4. Tjonge jonge wat gebeurt er veel…

  Mondkapjes
  Dat winkels het verplichten of restaurants.
  Ik heb voor mezelf al een besluit genomen
  ik draag er geen, ik wil vrij blijven ademen
  dat is mijn recht.

  Iemand zei: dan ga je dus nergens meer
  naar toe waar je een mondkapje moet dragen.

  En toen kwam er deze stroom woorden op gang.

  Klopt en dat noem ik een beperking
  van mijn vrijheid en dat klopt precies
  want vanaf vandaag zijn er maar 3 mensen aan de macht, zijn je grondrechten veranderd en mag dat telkens worden verlengd.

  Als die 3 mensen nou zelf nog de touwtjes in handen hadden, maar dat is niet zo. We hebben ons vandaag als land overgegeven aan 1 wereldmacht. Wil je weten wat de plannen zijn ? Kijk dan naar alle programma's die voor 2021, 2030 geschreven zijn. Verenigde Naties, Economisch forum, WHO.
  Verplichte vaccinaties en oeverloos in deze situatie blijven.

  Simpelweg omdat men zelf geen weet heeft van dat prachtige systeem dat lichaam heet. Biologie vertelt je hoe al deze systemen werken. En waar luisteren we naar ?
  Naar mensen die geld verdienen met ziekte. Kijk maar eens goed. Je bent een brave burger, je ziel is nu verkocht.

  Verplichte vaccinatie met nano troep. Je bent te volgen via 5 G. Complottheorie ? Dat plak je er alleen maar op omdat je geen onderzoek doet. Alle organisaties die hieraan meewerken laten hun plannen aan je zien.

  Oeverloze saaie soep aan woorden, met verwijzingen en mega afkortingen. Je moet je best doen om het te begrijpen, maar alles wat ik hier zeg, kan je gewoon bij de bronnen zelf vinden. Het is 1 groot spinnenweb van verbindingen.

  Vanaf morgen staan de factcheckers volop aan bij Facebook. Dus er zal weer veel geblokt worden. Dat is een beperking van mijn vrije meningsuiting. Je hoeft het niet met me eens te zijn, maar ik heb wel de vrijheid om mijn mening te verkondigen. Ik heb de regering hier niet over gehoord, dus de komende tijd zal dit wel zo blijven.

  En neem niet als vanzelf de gedachte aan dat ik niet voor mijn medemensen zorg vanwege mijn mening. Ik kies voor de mensen die zorg nodig hebben en als ik daaraan kan bijdragen dan doe ik dat met liefde. Zo ben ik.

  Dat deed ik voor deze uitbraak ook al,
  voor mij is dat niet veranderd,
  zo sta ik in de wereld.

  Mijn alarmbellen gaan al maanden af en ik weet dat dat niet voor niets is. Voor mij zijn er al vele grenzen overschreden, ik hoor vele leugens en ik zie dat men op basis van deze leugens men beslissingen neemt. Mijn gevoel is daar haar zuiver in.

  Ik weet dat dit weer goedkomt, dat we dit nodig hebben om te laten zien hoe de wereld echt georganiseerd is. Het systeem is de baas geworden over de mens en dat kan alleen als angst en stress zegeviert. Dan verliest de mens de controle over zichzelf en neemt angst het over.

  Er is veel meer gaande dan jij denkt. Covid-19 is het rookgordijn, een opzettelijk rookgordijn zodat je aandacht daar op is gericht.

  Het is het grootste sociale experiment ooit:
  laten we ons gevangen nemen of kiezen we voor vrijheid ?

  Ik ben een vrij mens en ik laat me niets opleggen. Ik ben een soeverein wezen, ik heb hier een plek op aarde waar ik vredevol en vriendelijk met anderen wil omgaan.
  Dat doe ik mijn hele leven al.

  Er is voor mij niets veranderd, ik stroom nog steeds door mijn leven. En dat zal ik blijven doen.

  Ik weiger een mondkapje te dragen omdat mijn adem mij leven geeft. Ik heb het recht om vrij te ademen. En ik pas mij aan door dus niet naar bedrijven gaan die dat verplichten. Ik ben benieuwd welke andere keuzes ik ga maken. Waar ik mijn voedsel dan weg ga halen of op welke wijze. Maar ik blijf trouw aan mezelf.

  En als deze circusact voorbij is wil ik graag dat er recht wordt gesproken over deze tijd. Want zonder dat je het weet zijn er misdaden tegen de mensen geweest.

  Want zo ben ik ook, wanneer je experimenteert met mensen dan moet daarvoor ter verantwoording worden geroepen.Blijkbaar is het hoog tijd om nieuwe afspraken te maken over de hele wereld en volgens mij staat dat binnenkort te gebeuren.

  Ik blijf uit de angst,
  ik ga geen mondkapje dragen
  en niemand heeft last van mij.
  Ik ben benieuwd waar het leven me gaat brengen.

  Zo dat lucht op.

  Beantwoorden
 5. https://youtu.be/g2iahwVcvQ8 Er gebeurt een hoop in het land. Veel versplinterde protesten. Demonstraties worden verboden. Dit is ons grondrecht. Het leger en ME word nu zelfs tegen het eigen volk ingezet! Blijkbaar voelt men zich in het nauw gedreven en terrecht! Feit is, dat alles te trechteren valt naar het monddood maken van het volk omwille van het meegaan in de belangen en plannen van Globalisten en gebrek aan landelijke democratie. Onze volksvertegenwoordigers zijn er niet meer voor ons, maar dienen agenda 2030 van het World Economic Forum en de duurzame ontwikkeling agenda van de United Nations
  En de leugens van de WHO (big pharma). Deze plannen zijn m.i. schrikbarend, maar oordeel vooral zelf. Zeker als je weet wie deze organisaties geïnitieerd heeft, of wie zich er in gekocht heeft. Wie is gebaat bij de plannen en waar gaat al het grote geld en de macht naartoe. Je komt dan al snel uit bij een elite clubje sinistere machtswellustelingen. Dit clubje heeft overal een vinger in de pap en heeft jarenlang op een slinkse manier geopereerd vanuit de schaduw. Door de ingezette (en geplande) #coronahoax hebben ze zichzelf in de kijker gespeeld en ontwaken mensen nu wereldwijd massaal. Dat is een goed teken.

  Op kleinere schaal gebeurde dit al bij 9/11. Niets is wat het lijkt. Media is hun controlemiddel door framing en fake news.

  Covid19 is een geplande hoax & ja, helaas overlijden daar enkele mensen aan maar laaaang niet zoveel als wat ze ons willen laten geloven vanaf het begin. Leugens worden ingehaald door de cijfers. Met alle respect voor nabestaanden, maar je gooit een land niet op slot omdat er nog geen 100 doden gevallen zijn onder de 70 jaar. De plusminus 6000 mensen boven de 70 die zijn overleden hadden oa al hartfalen, longziekten, terminale kanker, obesitas etc. Het is hard, maar mensen gaan nu eenmaal dood. Deal with it! De griepgolf in 2018 had meer doden. Daar gooiden ze het land niet voor in een lockdown. Daar hoefde je geen anderhalvemeter samenleving voor op te tuigen, daarvoor zette je bejaarden die ons land opgebouwd hebben godverdomme niet in detentie, daarvoor hoefde je niet verplicht met een overheidsmuilkorf in het Openbaar vervoer te zitten. Het kabinet moet tot inkeer komen, de democratie moet hersteld worden en deze fasistische maatregelen moeten per direct van tafel! Het is tijd voor de waarheid en de waarheid is hard! Mensen raken banen kwijt, ondernemers gaan failliet, suïcides nemen toe, bejaarden zitten maanden opgesloten (en we deden het zogenaamd toch voor onze ouderen), kinderen leren om te gaan met vervreemding ipv op te groeien met liefde, doordat de supplychain stil ligt overlijden duizenden mensen van de honger in Africa en waarvoor? Als je beseft wat hier gaande is, is passief blijven medeplichtig zijn. Het is genoeg! Deze grote hypnose show moet stoppen. Dit kunnen we alleen met vereende krachten bereiken. Als mensen. We moeten loskomen van het hokjesdenken wat voor ons gecreëerd is.

  Mensen in de politiek zijn veelal uit op persoonlijke carrière en veel onder hen denken zich m.i. in te zetten voor iets goeds en hebben geen benul van dat ze een andere onderliggende agenda dienen. Dat is de slinkse doordachte macht van de verschillende schijven in de pyramide. Inmiddels is het volk monddood gemaakt. Dit gebeurde voor ons al met het erdoor drukken van de Europese Grondwet. Wij stemden met 61% tegen. Balkenende boeide het geen reet en zette ons in de uitverkoop. Het raadgevend referendum is inmiddels afgeschaft. Nu worden we voor de zoveelste keer genegeerd en voorgelogen en komen versplinterde groepen in opstand. Dit gebeurt wereldwijd. De great awakening. Het volk accepteert het niet langer meer. En door de chaos die dit met zich meebrengt speelt deze elite zichzelf meer en meer in de kijker en komen er dingen aan het licht waarvan je liever zou willen dat ze niet waar waren. Het is ziek lieve mensen. Misselijkmakend ziek. Gelukkig zijn we op de goede weg.Het is nu zaak om door te pakken door trouw te blijven aan jezelf, te vertrouwen op je eigen gevoel en het goede en op te komen voor je idealen. Zoek verbinding met gelijk gestemden. Verenig je en denk niet in hokjes. De polarisatie is een verdeel en heers trucje. Trap er niet in. We zijn allemaal mensen en hebben meer gemeen met elkaar dan ons word voorgespiegeld. We hebben 1 gezamenlijke vijand. We gaan dit winnen! Kom op voor je vredelievende idealen en verzet je tegen de elite! Er zijn vele mensen gestorven voor onze #vrijheid. Zij kenden de echte waarde & betekenis daarvan. Wij kennen deze ook.
  Dit mag niet nog eens gebeuren.

  #StaOpVoorVrijheid ✊💛

  Beantwoorden
 6. Heel fijn, NIET!! Ik kwam vorige week nog een asielzoeker tegen.. Sprak bijna geen woord Nederlands en maar bedelen voor eten.. Pls 2 euro Pls Pizza. Had wel duren kleren aan, en een iphone op zak. Heb hem twee stukken pizza gegeven en hij liep naar de andere pizzaria toe en verdween daar. Dit KLOPT NIET. GOUDZOEKERS !!

  Beantwoorden
 7. Time’s running out:
  Operation Lockstep :
  – From the Rockefeller playbook –

  1st Phase : Create and release a super contagious but low-mortality rate virus. Have the media cause mass hysteria about it by blowing death counts out of proportion by falsifying death certificates, by using pre-contaminated test-kits, double counting/testing and classifying most non related deaths as COVID-19. A lockdown (total of about 3 months slowly extended over time in multiple intervals) will condition the population to live under draconian measures/restrictions and repeatedly echo that a vaccine is needed. Actively suppress protests and isolate instigators with severe financial/judicial penalties. Keep up the quarantine as long as possible to destroy the regions economy, break down the supply chain to cause food shortages, civil unrest and more protests. Eventually end Phase 1 lockdown when public push-back is increasing. Clearly state on MSM that ending this lockdown might be too early but allow it anyways.

  2nd Phase : The lockdown, fear and social distancing will steadily compromise the populations immune system, amplified by wearing masks, longer wifi/5G exposure indoors, by diminished exposure to sunlight, fresh air, healthy bacteria and the absence of intimacy and healthy food supplies. When people re-emerge into society more people will fall ill, which will be blamed on COVID-19 and again be emphasised by MSM. Bring up the potential need for a second lockdown, backed-up by overhyped numbers of infection towards august 2020. This will all occur before the vaccination is ready, to justify it. Around October-November a longer (6+ months) and more potent lockdown will follow until everyone takes the vaccine. This time penalties for civil disobedience are increased and fines are replaced with jail-time. Blame the protesters for the second wave. Set up more check-points with military assistance, introduce mandatory Track&Trace apps and take control over food-/gas supplies and services to which civilians now need permission to access. Keep extending the lockdown, degrading the supply chain and amplify food shortages. Quell any public outrage using extreme action and force and single out opposition leaders as public enemy number one. Roll out large scale vaccination program and make health certification mandatory and a prerequisite for entering the new normal. The minority that defies the agenda will be denied access to work or supplies and not be allowed to travel.

  3rd Phase : In case the majority of people resist the vaccine, a weaponized SARS/HIV/MERS virus will be released with a 30%+ higher mortality rate than COVID-19 and again be blamed on protesters. This will be the ultimate push for everyone to accept the vaccination, and the rules within the new system. A cryptocurrency system (International Patent: wo/2020/060606) will be implemented in combination with digital ID2020 monitoring body activity, human behaviour and willingness to submit using food/shelter/water as a weapon of enforcement in the new economic system. Basically: do what we want and get rewarded with credits and obtain privileges or go against the system and get penalised and lose access to necessary means to survive.

  PS: This is just their plan; the outcome is 100% up to us…

  Beantwoorden

Plaats een reactie