Coronavirus | Zondag met Lubach (S11)

laatste update: 05-2021


Nederland is in de ban van het coronavirus. In veel verschillende media werden veelgestelde vragen beantwoord. Ook wij behandelen vragen over corona.

Dit is het elfde seizoen van Zondag met Lubach. Zeven dagen nieuws in dertig minuten, satirisch geremixt door Arjen Lubach. Vanachter een desk. Voor een publiek. In een pak. Op een stoel. In een auto. Nee, niet in een auto. Zondag met Lubach, zo goed als nieuws. #ZondagMetLubach zie je iedere week om 21.20 uur op #NPO3 en YouTube. #ZML

Deze video komt uit uitzending 3 van seizoen 11 van Zondag met Lubach:

https://www.npo3.nl/zondagmetlubach

30 gedachten over “Coronavirus | Zondag met Lubach (S11)”

 1. De oorzaak bij mij was de microgolfoven. Klinkt wellicht ongelooflijk: op internet staat dat het gebruik ongevaarlijk is of dat het gevaar kanker of verminderen van vitamines is.
  De eerste gevolgen waren: pijn in de hals, vermoeidheid, keelpijn, depressie,…..
  Na 3 maanden zonder microgolf-oven waren deze symptomen weg.
  Gevolgen zijn groter naarmate de microgolf oven dichter bij u staat: als de oven bv vlak naast uw eettafel staat.Opgelet straling van microgolven gaat door de muur en kan dus van buren komen.Best ook de stekker uittrekken.
  Als u dit onder de aandacht brengt bij uw leden kunnen diegenen die het wensen het proberen en u laten weten wat hun ervaringen zijn. Iedereen kan nu meewerken aan het onderzoek!
  veel gaat men niet vinden van CVS. Organen worden niet beschadigd. Het lijkt eerder een inwendige wurging.
  Ik weet niet of men dat kan vinden. De spieren spannen onder invloed van microgolven(magnetron),Vandaar de pijn en de darmen worden teveel gespannen waardoor vertering slecht wordt en te weinig vitamines opgenomen worden. In de keel heeft men pijn door de opspanning van de spieren aldaar.Opgelet genezing is voor CVS, niet voor andere ziekten met vermoeidheid.

  Beantwoorden

Plaats een reactie