COZY HERFST WEEKENDJE WEG 🍁🍄| VELUWE || WEEKVLOG #70 | Lieke Biemans

laatste update: 05-2022


Hi lieverds, gezellig dat jullie kijken naar een nieuwe vlog! Ik neem jullie mee naar Velp waar we gezellig een nachtje blijven slapen in een Lodge tent op Buitenplaats Beekhuizen. We maken een herfstwandeling, drinken warme chocomel, doen leuke spelletjes, genieten met een drankje in de hottub midden in de bossen, gaan gourmetten en doen een winetasting & stoken een vuurtje met marshmallows. Zo leuk! Heel veel kijkplezier! En ik zou het super leuk vinden als je je abonneert op mijn kanaal XXX

20% korting met LIEKE20 op jouw persoonlijke wijnbox @ tasteclub:

Buitenplaats Beekhuizen:

— ABONNEREN –

Ik zou het super leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal:

— SOCIAL MEDIA —

♥ Instagram:
♥ Webshop:
♥ Facebook:

— CONTACT —

♥ info@whatliekeloves.nl

— ABOUT —

Ik ben Lieke Biemans en ik heb mijn eigen blog op www.whatliekeloves.nl. Hier post ik regelmatig over fashion, beauty, lifestyle & travel. Op mijn YouTube kanaal krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven & inspireer ik jullie graag op het gebied van mode & beauty. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Enjoy watching! Liefs, Lieke xoxo

Deze video bevat een gekregen product/dienst. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube.