De Bijzaak op het dak van het Van de Valk Hotel Rotterdam – Nieuwerkerk

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Op het prachtige dak van het Van der Valk Hotel Rotterdam – Nieuwerkerk staat sinds kort ook een bijenkast van de Bijzaak. Wil je meer informatie of zelf een bijenkast op het dak van jouw organisatie? Kijk eens op de Bijzaak website:

—————-

Het gaat slecht met de bij. Sterker nog, het gaat heel slecht met de bij. Ze gaan namelijk dood. En als het slecht gaat met de bij, gaat het slecht met de mens. Lang verhaal kort. Zonder de bestuiving door bijen, hebben wij met zn allen een stuk minder te eten. Zonder bijen geen Groente, Fruit, Kleding (katoen), Veevoer (soja, alfalfa), Noten, Sierbloemen, Biobrandstoffen

Daar moeten we met z’n allen dus wat aan doen. En omdat een beter milieu begint bij jezelf, heeft de Bijzaak een missie opgesteld. Op elk bedrijfsdak in Nederland een bijenkast. Maar hoe werkt dat?

Jij belt de Bijzaak en zegt dat je de wereld een handje wilt helpen. Wij komen langs met onze elektrische bus en zetten op jouw dak, een bijenkast neer. Met een koningin. En 20.000 helpsters. De ervaren imkers van de Bijzaak doen periodieke inspecties en de bijen doen de rest.

En dan denk jij nu, wat heb ik daar dan aan? Nou, je bedrijf wordt een stuk duurzamer, want het helpt de directe omgeving van je kantoor. Meer bijen, een grotere biodiversiteit en meer bestuiving. Wist je dat een gezond bijenvolk meer dan 21 miljoen bloemen per dag kan bezoeken?!

En natuurlijk de honing. Alle overtollige honing is voor het bedrijf. Voor in de kantine, of in de thee, of voor je relaties. Het kan zelfs in het kerstpakket.

Kortom, de wereld redden door je dak te gebruiken. Doe je mee?

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

Plaats een reactie