‘De politie is lui’: familie boos na derde ontploffing | Omroep Brabant in 2021

laatste update: 03-2021

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
De familie van de eigenaar van de Poolse supermarkt Warszawa XL in Tilburg, waar zondagnacht een explosie plaatsvond, is boos en verontwaardigd. Een neef die ’s nachts kwam kijken naar de ravage, begrijpt er niks van. Eerder werden al twee van zijn winkels opgeblazen in Beverwijk en Aalsmeer. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal:

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS:
Android:

Of volg ons op:
* Website:
* Facebook:
* Instagram:
* Twitter:

#OmroepBrabant #Nieuws #Aanslag #Tilburg

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “‘De politie is lui’: familie boos na derde ontploffing | Omroep Brabant in 2021”

 1. Tja die NSB'ers zijn teveel bezig met mensen op te pakken die zich niet aan de nieuwe griep regels houden. De politie heeft met die NSB praktijken alle authoriteit verloren, het volk gaf ze macht maar steeds meer mensen zien in dat de politie liever tegen de mensen rechten in gaat dan echte criminelen op te pakken.

  Beantwoorden
 2. Allochtonen komen hier de boel op stelten zetten, en wie mag de rommel opruimen? De Nederlanders natuurlijk weer. Maar dan eerst ook nog klagen en niet meewerken met het onderzoek. Ik wordt echt moe van dat volk..

  Beantwoorden
 3. mensen die het niet zien aankomen of zeggen hoe bizar, kom uit je bubbel! beetje bij beetje komt nederland langzaam in opstand. onze mond word niet meer gesnoerd.

  Beantwoorden
 4. met alle respect waar is de politie of wat doet de politie ? , er is nergens meer een plek of iets veilig ook als de politie aanwezig is . Gewoon iedereen zijn eigen veiligheidsmaatregelen nemen ,want het lijkt toch op een bos nu

  Beantwoorden

Plaats een reactie