De SLECHTSTE KAPPER van mijn stad KNIPT MIJ! 😦 in 2021

laatste update: 04-2021


Ik checkte online de beoordelingen van alle kapsalons van mijn stad. En ging naar de slechtst beoordeelde. Hoe zat mijn haar na afloop? Je ziet het in deze video! 😦 En heb daarnaast een hele toffe aankondiging!
Kom ook bij de Furmilie door je te abonneren!
▻ Furchandise kleding:
▻ Instagram:
▻ Snapchat: Furtjuh
▻ Twitter:
▻ Furtjuh’s Furvorites Spotify-lijst:

Tweede kanaal met vlogs:

Wil je me een kaartje, brief of pakket sturen? Leuk! Dat kan naar dit adres:

Social1nfluencers
tav Rutger Vink / Furtjuh
Rietlandpark 343 (T9)
1019 EM Amsterdam

E-mail voor (zakelijke) vragen:
rutger@furtjuh.com

Bedankt voor het kijken en tot volgende week! Ik maak namelijk elke donderdag een nieuwe video, want donderdag = thursday = FURSDAY! Hierin doe ik sketches, challenges en pranks, maak ik muziek en parodieën en nog veel meer!

Tot volgende week fursday!

Technische info:
Software: Final Cut Pro X
Camera: Sony A7 III
Lens: Sony 24-70mm F/2.8 GM
Vlogcamera: Sony RX100 VI

Deze video bevat geen betaalde samenwerking. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar l

30 gedachten over “De SLECHTSTE KAPPER van mijn stad KNIPT MIJ! 😦 in 2021”

Plaats een reactie