DEZE REACTIES OVER ONS SAMEN KUNNEN ECHT NIET!😳😂

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
♦ Bedankt voor het kijken naar deze video!
Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE SHIT:
– Bestel hier mijn eigen boek:
– Abonneer voor meer plezier:

♦ Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier:
– Snapchat: Gio_141
– Twitter:
– Instagram:
– Mijn Spotify lijst:
Persoonlijk filmpje krijgen van mij? Ga naar deze site:

♦ Fanmail opsturen?
Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello)
Plaats: Alblasserdam
Postcode: 2951GN

♦ Afspeellijsten van video’s:
– Sims 4:
– Video’s met familie:
– Fifa pack openings:
– Vlogs:
– Omegle:

Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video’s! Al mijn video’s zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video’s als Sims 4, maar vooral verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video’s met mijn familie, want dat word altijd goed ontvangen.

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “DEZE REACTIES OVER ONS SAMEN KUNNEN ECHT NIET!😳😂”

  1. Kijk ik snap t wel broski dat het lastig is als je gevoelens heb voor iemand die veel jonger is. Maar je bent ook een YouTuber he en dan komt het helemaal niet goed over als ze zo jong is. Maar wens je wel veel geluk!

    Beantwoorden

Plaats een reactie