DG014,Luxe 9 persoons vakantiehuis in Westerbork,Drenthe met sauna

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
http://www.heeftualgeboekt.nl/vakantiehuis.php?id=83
Minimaal 90 dagen voor aankomst boeken = 20% VROEGBOEKKORTING… Deze luxe vrijstaande huizen langs het smalle water, voorzien van een eigen steiger voor een fijne zomeravond , hebben vier slaapkamers met standaard ook twee a drie bedden. De slaapkamers boven zijn zo groot dat er gemakkelijk drie personen per kamer kunnen overnachten. Voorts zijn alle huizen (114 vierkante meter woonruimte) voorzien van c.v., moderne keuken, beneden en boven een douche, beneden bovendien een ligbad en eveneens op beide verdiepingen een toilet. De huizen zijn bovendien met een sauna uitgerust, zodat het ongetwijfeld bij regenachtige dagen in het huis met de sauna gezellig en tropisch aandoet. Er is een berging waarin u uw fietsen kunt stallen. In zomermaanden fijn om te fietsen of op het water te roeien dan wel in het water bij het strand te zwemmen of te vissen. Kinderen hebben alle ruimte in dit park. Het hele park is kindvriendelijk. Er is een speeltuin met een groot speelkasteel. Langs het meer zijn zandstrandjes, je kunt zwemmen, voetballen, vissen, volleyballen, basketballen, kanovaren, waterfietsen, skelteren. Er is een tennisbaan, een midgetgolfbaan en een jeu-de-boules-baan.

In 2009 is, aangrenzend aan het restaurant, de bestaande speelruimte opnieuw ingericht. De speelruimte heeft nu ook een gedeelte voor de kleintjes tot 6 jaar. Ook aan de oudere hebben wij gedacht, door een tafelvoetbal, pooltafel en airhockey apparaat neer te zetten. Tevens kan er gespeeld worden met enkele oud Hollandse spelen.

En in de zomermaanden organiseert het recreatieteam tal van gezellige activiteiten. Vanuit het park kunt u allerlei uitstapjes maken. Het Noorder Dierenpark in Emmen, het schitterende museumdorp Orvelte. Met de kinderen naar Speelstad Oranje of Verkeerspark Assen. Op zoek naar pre-historische hunnebedden. Gezellig winkelen in Emmen, Groningen, of Assen. Het Planetron in Dwingeloo. Het is allemaal vlakbij. Wat heeft het park u allemaal te bieden: – Snackbar – Recreatiemeer, vissen, zwemmen, kanovaren, waterfietsen – Midgetgolf – fiets-, kano- en skelterverhuur – Tennisbaan (all weather ) – Jeu-de-boules-baan – Speeltuin met groot speelkasteel – Speel- en sportvelden voor voetbal, volleybal, basketbal – Zandstrandjes – Kampvuurplaats – In de zomervakantie een eigen recreatieteam

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

Plaats een reactie