Digitale informatiebijeenkomst Hart van Zuid 28 oktober 2020

laatste update: 03-2021


Op woensdag 28 oktober 2020 organiseerden wij een digitale informatiebijeenkomst om je bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen in Hart van Zuid. We gingen om 19.00 uur live vanuit het prachtige nieuwe Theater Zuidplein. Door middel van presentaties hebben we de plannen voor de komende jaren toegelicht. Zoals het nieuwe busstation, de uitbreiding van Winkelcentrum Zuidplein en het hotel bij Rotterdam Ahoy.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor het bijwonen van de online bijeenkomst, de betrokkenheiden bij het stellen van vragen en tot slot de complimenten die we na afloop mochten ontvangen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Hart van Zuid? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang standaard al het nieuws in je mailbox. Met gerichte vragen over de gebiedsontwikkeling en de werkzaamheden die plaatsvinden in het gebied, kun je ook altijd terecht bij onze omgevingsmanagers. Elke vrijdagmiddag tussen 15.00 – 17.00 uur is er een digitaal inloopspreekuur. De link vind je op onze website www.allesisopzuid.nl/contact. Vooraf aanmelden is niet nodig.

1 gedachte over “Digitale informatiebijeenkomst Hart van Zuid 28 oktober 2020”

Plaats een reactie