Drenthe Nu 28 augustus 2020

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
In deze uitzending onder meer aandacht voor de oprichting van een meldpunt voor slachtoffers van seksueel misbruik binnen de Jehovah’s Getuigen. Hoogeveen gaat meer onroerende zaakbelasting innen en dat zorgt voor onvrede bij inwoners. En vervallen conferentiecentrum in Oosterhesselen maakt plaats voor woningen.
Presentatie: Herma Boer

Meer RTV Drenthe?

/

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

4 gedachten over “Drenthe Nu 28 augustus 2020”

 1. Negeer het alsjeblieft niet, dit is een donatie.

  Houd alsjeblieft van en deel deze droevige boodschap voor mij als je er een hebt, mijn hart tot God, excuseer me op deze manier om contact met je op te nemen, mijn naam is Jean Marie Johan Bonnewyn, geboren op 30/12/1957 in (CHARLIEU) en ik wonen momenteel in Porto-Novo. Ik deel deze informatie op deze manier omdat ik mijn fortuin wil schenken aan iemand die opgroeit in GOD en die goed kan gebruiken, ik heb een hersentumor, een dodelijke ziekte, en mijn dokter vertelt me ​​dat mijn dagen worden elke dag uitgeput van mijn verslechterende gezondheid. Ik kan niet lang op deze aarde leven. Ik heb deze ziekte al meer dan 5 jaar, ik heb mijn ouders en Jeannette al verloren bij een ongeluk, ik heb geen kinderen in mijn leven. Ik wil een donatie doen van 185.000 € die ik op mijn bankrekening heb en die ik niet op de bank wil laten staan, ik zoek iemand die eerlijk is iemand met een katholiek hart, om hem deze donatie van mijn geld, zodat hij de armen kan helpen, dus als iemand geïnteresseerd is in het ontvangen van deze donatie van 185.000 euro, kan hij contact met mij opnemen via e-mail.

  Help me alsjeblieft om te delen in godsnaam

  Neem snel contact met me op, ik weet de tijd of de dag niet, maar ik leef niet meer.

  E-mail: jeanmariejohanbonnewyn@gmail.com

  God zegene je

  Ik houd van je.

  Beantwoorden
 2. Goed een meld punt, maar er is nog zoveel, want
  De PCR test is een flut test want deze PCR test kan niet duiden of je besmettelijk bent door een specialist bevestigd. oa door
  Drs. Mario Ortiz Martinez – Scheikunde, Moleculaire Genetica, Biochemie/moleculaire Biologie te vinden op https://youtu.be/QLTs2L-x44Y.
  Een kennis van mij zat in de wacht ruimte om getest te worden het duurde hem te lang en ging naar huis Twee weken later werd hij opgebeld met de uitslag dat hij positief was. Wat zijn dit voor praktijken!
  Mondkap Dokter ingenieur immunologie Carla Peeters spreekt hierover zie https://youtu.be/jJr6-qaE920
  Omroepen wees eerlijk tegen het volk.
  Kerk sta op tegen het beleid wat de regering nu voert?
  Dat is wel nodig, het vaccin dat er nu aankomt is niet veilig! Dat wordt door doktoren over de hele wereld bevestigd.
  De vrijheid van mensen wordt aangetast.
  De mensenrechten worden geschonden.
  Rutte de Jonge en van Dissel jagen de mensen angst aan dat is gaslighting, het volk wordt gehersenspoeld, daar maakt ook de tv zich schuldig aan.
  Mensen worden geïsoleerd terwijl dat niet nodig is nu er bekend is dat er weinig aan de hand is.
  Of vindt u onderdrukking goed?
  Er is geen oversterfte dit jaar, dat zegt een heleboel!!!!
  Het volk wordt belogen.
  Ik hoor nooit iets van steun in de kerk, mensen worden niet goed ingelicht.
  Het wordt hoog tijd dat u voor uw volk opstaat! Zeg later nooit "Ich hab es nicht gewust". Want dat is dan ook een leugen. De mensheid weet dat.
  Mensen in het land wees niet bang, we hebben een fantastisch immuun systeem gekregen van onze Schepper dat dit virus aankan. De mens dealt al 3 miljard jaar succesvol met virussen.
  De corona maatregelen kunnen van tafel.
  Artsen wees eerlijk tegenover uw cliënten, kijk en luister bv naar Dr. Elske de Klerk, Peter Borger en Prof. Pierre Capel. Kom op tegen de overheid. Denk aan de eed die u afgelegd heeft. Maak je handen niet vuil aan dit nieuwe vaccin.
  De vaccins voor Covid-19 zijn gevaarlijk. Deze vaccins worden heel snel ontwikkeld. Normaal duurt het zeker 5 jaar voordat een vaccin klaar is. Nu gaat dit veel sneller. Veiligheidsstappen worden overgeslagen. Gevaccineerden zijn dus proefkonijn. Het is zelfs zo erg dat de farmaceuten 10% van de aanmaak per injectie, niet op het etiket hoeft te vermelden!
  Lieve mensen er is nog veel informatie te vinden op internet. Wees goed voor uzelf. De overheid is de weg kwijt. Ze zijn nu niet goed voor het volk.
  De WHO heeft niet juist gehandeld, zijn hebben het Sars Covid 02 virus op lijst A gezet, dat is toch debiel. Nederland heeft zelf zeer goede specialisten en hebben dus de WHO in het geheel niet nodig. Dus weg ermee!
  Jammer dat de Jonge pas nog een berg geld gestort heeft naar de WHO, Lady Gaga zit ook in de WHO (erg toch he) dankte de Jonge nog, ja het is makkelijk geld weggeven dat niet van jou is, dat geld had beter besteedt kunnen worden. S. Kaag van D66 (zit ook in de WHO) moet jij je niet schamen, zitten je zakken nog niet vol genoeg, ze had laatst een mooi praatje over de armoe hier in Nederland en hoe dat betreden moest worden. Dat mooie praatje is alleen maar om stemmen te winnen. S. Kaag ga iets anders doen ajb. Vele politici laten zich leiden door mensen met geld en macht, en de politici weten zelf niet eens dat ze zelf gebruikt worden door dergelijke lui. Hoe triest!
  De meeste Nederlanders willen ook uit de EU, want de EU maakt meer stuk dan ons lief is. Zwitserland was wijzer die trapte er niet in om bij de EU te gaan, Nederlanders stemde ook tegen maar daar werd niet naar geluisterd. Zwitserland luistert altijd naar het volk. Weet u dat Zwitserland ook geen 5 G neemt. En weet u ook waarom niet? Precies, omdat zij weten dat het ongezond is, daar zit ook groot geld.
  VVD CDA D66 SGP stonden niet op voor het volk dat tegen de spoedwet was,
  Weg met dit beleid. Het volk onderhoud de regering dus luister naar het volk.
  We hopen dat er spoedig geregeerd mag worden uit liefde, nu is er veel kwaad dat regeert. Ofwel zei mijn moeder, " de duivel regeert".
  Beste Politie mensen boa's en beveiligers die heel de dag op scholen lopen te controleren wil ik vragen naast de medemens te staan en niet naast de medemens,
  jullie zijn beschermers van het volk. Wees oprecht. Kijk bij alles wat u doet in je hart!

  Beantwoorden

Plaats een reactie