Drenthe Nu 3 januari 2021

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
In deze uitzending onder meer: aandacht voor een onrustige nacht in de Coevorder wijk Poppenhare, waar de mobiele eenheid ingreep. Afscheid met tranen van het oude Fletcher Hotel in Emmen. En zelf onderzoek doen naar de luchtkwaliteit in uw woning dankzij de Rijksuniversiteit Groningen.

Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur.

Meer RTV Drenthe?

/

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

1 gedachte over “Drenthe Nu 3 januari 2021”

 1. Twee voorspellingen voor 2021 NL

  Ik voorspel u allen hierbij dat er zal worden voorgesteld om de verkiezingen op 17 maart uit te stellen, als zogenaamde maatregel omdat de besmettingscijfers weer "enorm" alarmerend zijn.

  Dit is het zwaard dat aan twee kanten zal snijden.

  Onder druk van publiek, media, en politieke oppositie (en gespeelde NPO en NOS verontwaardiging) zal dit kabinet vervolgens besluiten om de verkiezingen "uiteindelijk" toch door te laten gaan en niet te lang uit te stellen, maar, onder de volgende voorwaarde (chantage) :

  1) De verkiezingen zullen dit maal digitaal en/of per post worden uitgevoerd.

  2) Het huidige kabinet gaat door on-controleerbare digitale verkiezingsfraude de verkiezingen met nipte meerderheid winnen.

  Natuurlijk wel allemaal iets beter en slimmer uitgevoerd dan de lachwekkende CDA lijsttrekkers verkiezingen, maar niet minder frauduleus . . .

  "Dank u wel (mevr.Omtzigt) voor uw stem op Hugo de Jonge".

  Tja, herinnert u zich ook nog hoe deze schaamteloze en frauduleuze verkiezing is afgelopen ? Precies !

  Ook vote switching in de VS was zichtbaar op ten minste 2 CNN televisie uitzendingen, en dit is vastgelegd maar van youtube verwijderd. Echter, het is nog wel op BitChute te zien, er is veel bewijs, bekijk het zelf en oordeel over al deze CNN televisiebeelden).

  Met NPO en NOS heeft de VVD de verkiezingswinst al op zak.

  De digitale verkiezingen worden op dezelfde manier als de vaccinatie strategie uitgevoerd.

  A) Eerst vertragen (met verkeerd gestelde prioriteiten waar iedereen over valt)

  B) Hiermee (zie punt a) veel publieke, politieke en media weerstand en druk mee oproepen

  C) Daarna (zogenaamd) schoorvoetend toch toegeven aan alle druk maar onder de voorwaarden dat er "digitaal gestemd" gaat worden (chantage, zogenaamd omdat de besmettingscijfers heel erg hoog en gevaarlijk zijn)

  D) Publiek, media en oppositie denkt dat ze deze slag hebben gewonnen omdat het kabinet aan de druk heeft toegegeven, maar dit is de truck, de hoax, hierdoor zijn wij de fuik in gezwommen (precies zoals dit kabinet het had gepland)

  E) In de fuik van digitale verkiezingen wint het VVD en gaat samen met D66 en PvdA en CDA een ongeoorloofd maar zalig corrupt Great Reset Coalitie-kabinet vormen… en misschien Groen Links er nog bij voor de maatschappelijke "diversiteit" en geloofwaardigheid.

  En niemand die het tegendeel zal willen bewijzen, want er is geen verkiezingsfraude in Nederland mogelijk.

  Dat gebeurt alleen in landen zoals Wit Rusland natuurlijk . . .

  Let op de volgende voorspelde uitslag hoax:

  1) VVD
  2) PVV
  3) D66
  4) PvdA
  5) CDA

  Zonder digitale verkiezingen is de volgende uitslag waarschijnlijker:

  1) PVV
  2) VVD
  3) FvD

  En de nationale situatie in die tijd rondom de verkiezingen en de formatie ?

  VOLLEDIGE LOCKDOWN totdat de economie volledig en bewust kapot is gemaakt.

  En IEDERE vertraging door verlate verkiezingen of een enorm lange formatie-periode (indien de huidige oppositie TOCH weet te winnen), is de andere kant van het zwaard dat twee kanten zal snijden

  Want, hoe langer de lockdown duurt, hoe groter en onomkeerbaarder de economische schade zal zijn.
  Dus hoe onvermijdelijker de economische Great Reset zal zijn (waarna de EU het noodpakket voor ALLE landen uit de grote EU toverdoos tevoorschijn haalt).

  Weg autonomie, weg economie, weg bedrijven, weg inkomens, weg soevereiniteit, weg zelfbeschikking, weg democratie, weg spaargeld, weg vrijheid, weg winkels, weg eigen weg, en weg met Nederland.

  Nederland wordt dus Franchise-nemer van de Great Reset, o.l.v. de Europese Commissie, die deze uitrol in de EU gaat leiden.

  Onder wakend en dicterend oog van de Europese Centrale Bank, als auxilliary van het World Economic Forum onder voorzitterschap van een breed lachende zelfvoldane psychopatische en megalomane Klaus Schwab en trawanten.

  Dezelfde economische en politieke wurggreep als Griekenland onderging. Alleen ditmaal in kwadraat uitgevoerd op alle EU landen en nooit meer terug naar het oude normaal maar wij allen trots op waren . . .

  Staatsgreep of Franchise Formule onder de Great Reset

  Bewaar deze mail a.u.b. en stuur maar een spijtbetuiging ter bevestiging als het bovenstaande is uitgekomen.

  Wat zou het enorm fijn zijn als ik in een dwangbuis zou worden afgevoerd naar een mooi vol-pension in een bosrijke omgeving. Waar ik door lieve en zorgzame verpleging voor de TV wordt gezet en dan gadesla dat Rutte toch de economie wist te redden, en Nederland een succesvol referendum houdt waarin voor een Nexit en eigen munt wordt gekozen, en dat deze pandemie (ahum) doelmatig en snel wordt opgelost door minister de Jonge.

  Vooralsnog lijkt het er niet op dat mij een dergelijk rustgevend lot beschoren zal zijn.

  Ik vrees dat mijn patriotisch en zorgzame hart al (roepend in de woestijn) genadeloos zal worden verkracht door een bittere realiteit waarvoor ik alle onoplettende politici en medemensen verantwoordelijk mag stellen.

  Ik vraag mij in stilte af of wij ooit nog 5 mei zullen vieren na de komende verkiezingen . . .

  Met droeve groet,
  Don Quichot de la Corona

  onwettige achterneef van Quasimodo, de klokkenluider

  Beantwoorden

Plaats een reactie