DUTCH FIREFIGHTERS – MELDING VAN EEN WOONBOOT DIE WATER MAAKT. in 2022

laatste update: 08-2022


De eigenaar die de alarmcentrale heeft gebeld is van Duitse afkomst. Daardoor was voor ons de melding in eerste instantie onduidelijk en dachten we dat er ergens een gat zat waardoor er zoveel water onderin de woonboot zat. Maar eenmaal ter plaatse werd al snel duidelijk dat het niet om een gat ging, maar……..

Met het YouTube kanaal van Fire 24/7 willen 4 brandweermannen, mensen meer laten zien van het brandweervak. Iedereen kan reageren (vragen stellen, tips geven, tops delen enzovoorts) op de beelden die zij zien. Op deze manier kunnen wij informeel leren. Formeel leren van de beelden of video’s die gemaakt zijn, doen wij intern. De beelden (van o.a. uitrukken) die hier gedeeld worden zijn opgenomen met GoPro camera’s en daarna gemonteerd tot één video.

Wij doen ons uiterste best om de privacy van betrokken hulpverleners en slachtoffers te waarborgen. Hulpverleners die zichtbaar zijn hebben hiervoor toestemming gegeven. Slachtoffers of andere betrokkenen worden geblurd. Tenzij anders afgesproken.

Het blauwe duimpje dient als respect naar de betrokkenen!

Als je vragen of opmerkingen hebt omtrent ons kanaal of omtrent een video, dan kun je contact met ons opnemen via info@fire247.nl.

Dit kanaal en de gebruikte beelden zijn gemaakt met goedkeuring van Brandweer Flevoland.

Elke zaterdag om 08: 30 uur een nieuwe video van Fire 24/7

Volg ons ook op Facebook, Instagram, en Discord

Instagram fire247_

U