DUURSTE HOTELSUITES BEKIJKEN IN HET 5-STERREN CONSERVATORIUM HOTEL TE AMSTERDAM.

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Onze Pure Luxe founder Floris Wyers rijdt deze aflevering in de nieuwe Land Rover Defender, die na 67 jaar een ware gedaantewisseling ondergaan heeft. Tegen het zere been van de echte liefhebbers aan ongetwijfeld maar wel noodzakelijk, al is het alleen al uit het oogpunt van veiligheid . Met deze werkelijk immens grote SUV rijdt hij door de straten van Amsterdam Oud -Zuid en komt hij uiteindelijk aan bij het bekende 5-sterren Conservatorium Hotel. Aldaar wordt Floris opgewacht door de Partnership & Social Manager van het hotel, Robert Lee. Samen bekijken zij de 2 mooiste suites van het hotel; de Penthouse Suite en de “I Love Amsterdam” Suite. Op het dakterras van deze laatste suite drinken zij gezamenlijk nog even een lekker glas Ruinart Champagne om deze mooie dag af te sluiten. Santé..! Kijken weer dus.

Met speciale dank aan Robert Lee van het Conservatorium Hotel en Aldo van Troost van Jaguar Land Rover Nederland.

Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van luxe? Volg ons dan ook even op onze social media ✔

en

En check onze actuele website,

Video door Alwin Kroon voor Pure Luxe Media & Events.

Interesse in een Pure Luxe video voor jouw product of bedrijf? Mail of bel dan even met Floris Wyers via floris@pureluxe.nl of 06-27070707.

#pureluxe #floriswyers #landrover #newdefender #conservatoriumhotel #hotelsuites

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

3 gedachten over “DUURSTE HOTELSUITES BEKIJKEN IN HET 5-STERREN CONSERVATORIUM HOTEL TE AMSTERDAM.”

  1. helemaal met martijnJ eens! maak die vidoe's n stukkie langer! Meer tijd nemen voor de auto en tevens voor de ruimtes! in deze video had je de beste man robert lee best wat meer mogen laten vertellen. jullie vlogen nu door de suites heen en vooral floris was aan het woord. laat (in dit geval de gastheer maar in andere vidoe's bijv de makelaar of whatever) de host ook in de gelegenheid om wat mooie verhalen bij het onderwerp te vertellen. Luxe is een experience/verhaal, laat dat naar boven komen!

    Beantwoorden
  2. Pure Luxe op zijn best in ons mooie Amsterdam – weekendje shoppen avondje concertgebouw te gekke overall impressie van super lifestyle weer Floris – dank je kanjer – en wat mij betrefd mooiste hotel aldaar…die defender – nou ja…dat!

    Beantwoorden

Plaats een reactie