DX ADVENTURE WATERPARK – EN MEER LEUKE UITJES IN DRENTHE DEEL 1 – #311

laatste update: 05-2021


In deze video ga ik naar Drenthe en in deze video laat ik een aantal super leuke maar ook leerzame plekken zien. Zo ga ik naar het waterpark DX Adventurepark in Gasselte. Een super leuk gezellig maar ook sportief uitje voor het hele gezin. Je kan naast de actiebaan ook suppen, springen en van mega glijbanen gaan. Wil je gewoon lekker relaxen aan het meer nou dat kan ook en er is echt een magische plek en natuurlijk laat ik die jullie zien.Verder ga ik in deze video een kijkje nemen bij het boomkroonpad van Staatsbosbeheer. Hier moet je echt van houden maar het was niet helemaal mijn ding. En als je Drenthe zegt dan zeg je natuurlijk ook Hunnebedden en daar ben ik uiteraard ook geweest.

In deel 2 ga ik naar een soort pretpark Drouwerzand en ga ik iets serieus doen namelijk ene bezoek brengen aan Kamp Westerbork. Dat waren twee indrukwekkende plekken. Westerbork is een herdenkplek voor de tweede wereldoorlog, het heeft best indruk op mij gemaakt.

#WATERPARK #HUNNEBEDDEN #DRENTHE

Instagram:
Facebook:
Website:

Abonneer GRATIS op mijn kanaal:
Gebruik je een mobieltje of een tablet? Geen punt onder iedere video staat een knop om je gratis te abonneren. Klik daarna nog even op het belletje dan krijg je een gratis push bericht als ik een nieuwe video heb gemaakt.

Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar

(c) Kim’s Vlog, deze video mag alleen middels een link worden gedeeld. Het is niet toegestaan om deze video te downloaden of te elders te publiceren zonder toestemming van Kim’s Vlog.

1 gedachte over “DX ADVENTURE WATERPARK – EN MEER LEUKE UITJES IN DRENTHE DEEL 1 – #311”

Plaats een reactie