EEN GLAZEN HOTELKAMER EN TE ZWARE KOFFERS OP IBIZA! – Weekvlog #11 Melanie Latooy in 2022

laatste update: 05-2022


~ Leuk en bedankt dat je hebt gekeken naar mijn video! Vergeet dat duimpje omhoog niet.

~ Hier kun je de artikelen van Lidl aanschaffen:
Bluetooth speaker:
Opblaasbare stoel:
Bank :

~ Wil je mij op de voet volgen en zien wat ik dagelijks doe? Volg
me dan op social media:
– Instagram:
– Snapchat: melanielatooy
– Twitter:

~ Neem ook een kijkje op ons familiekanaal!

~ Neem ook een kijkje op het kanaal van mijn tweelingbroer!

~ Hai! ik ben Melanie en ik ben 20 jaar oud. Op mijn kanaal kun je vlogs, Q&A’s, challenges, maar NATUURLIJK nog veel meer vinden! Hopelijk kan ik jullie vermaken met mijn video’s en een lach op jullie gezicht brengen. Al mijn video’s zijn minimaal in 720p HD. Heb ik je overtuigd? Klik dan op dat abonneer knopje! Liefs! XXX

~ Deze video bevat een betaalde samenwerking met Lidl. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar l