EEN KORTE UP TO DATE VIDEO in 2022

laatste update: 08-2022


Hey jullie daar. Ik heb een best wel moeilijk week achter de rug. Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat deze rare periode. Later hier nog een video over. Ik moet even weer rustig aan doen en ik hoop dat het weer snel goed met me gaat.

Ik doe erg mijn best om leuke video’s te maken! Maar de support is alleen heel veel minder dan ik had gedacht. Dus kunnen jullie mij helpen om andere ideeën aan mij de geven zodat ik iets origineels te gaan uploaden. Ik hoop dat jullie me nog steeds blijven supporten en ik blijf volhouden. Als je leuke ideeen hebt laat dat dan achter in de reacties.

– Mijn kanaal:

Music:
– (Geen)

Ik ben T-Boy en ik maak video’s in 1080p. Ik vind video’s
maken super leuk om te doen en ik hoop dat jullie met plezier naar mijn video’s kijken! Heb jij nog tips en tricks? Laat dat dan even weten in de reacties!