EEN NACHT OP HOTEL: A-STAY ANTWERPEN πŸŒƒ | ThalissaT#187

laatste update: 04-2021


Hey, Tuur en ik gingen voor het eerst sinds de geboorte van Tess op hotel, zonder Tess! We verbleven in hotel A-STAY in Antwerpen. ’s Middags gingen we lunchen bij RollnBowl.

β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”

Hallo, mijn naam is Thalissa, ik ben 29 jaar en woon in BelgiΓ«. Welkom op mijn youtube kanaal! Ik maak afwisselende video’s: soms vlogs, maar ook video’s over fashion, beauty en travel. Ik ben in augustus 2019 voor het eerst mama geworden en neem jullie graag mee doorheen heel dit geweldig avontuur πŸ™‚

VERGEET NIET TE ABONNEREN OP MIJN KANAAL (GRATIS)

VOLG MIJ OOK OP INSTAGRAM:

Email: thalissa.tilemans@gmail.com

Veel kijkplezier!

xoxo

4 gedachten over “EEN NACHT OP HOTEL: A-STAY ANTWERPEN πŸŒƒ | ThalissaT#187”

Plaats een reactie