Fright Nights Walibi Holland – Clinic & Below proberen! Eddie de Clown roast in 2021

laatste update: 03-2021

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
In mijn te gekke video’s neem ik jullie mee naar pretparken over de hele wereld. In deze video bezoek ik de Halloween Fright Nights in Walibi Holland van 2019! Ik bezoek de spookhuizen The Clinic en Below! Deze video is opgenomen op de vrijdag van het laatste weekend.

Toffe pretpark merchandise kopen en tegelijk mijn kanaal ondersteunen? Koop dan iets uit mijn shop op Spreadshirt!

Subscriben op mijn kanaal is altijd leuk! Dan krijg je binnenkort mijn volgende avontuur voorgeschoteld!

Mij kan je ook volgen via:
Instagram:
Twitter: e

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

24 gedachten over “Fright Nights Walibi Holland – Clinic & Below proberen! Eddie de Clown roast in 2021”

 1. bij het stukje 28:28 stond ik achter je hahaha en ook bij nightmares stond ik naast jullie, jullie zaten op die dozen en ik wilde graag een foto maar ik durfde het niet te vragen 😂

  Beantwoorden
 2. was zelf de een na laatste zondag in walibi en zonder zilveren fastpass was het idd niet te doen, en zelfs met was het nog een uur wachten op een ritje in untamed.

  Beantwoorden
 3. Leuke video, Ik had je vrijdag gezien met 3 vriendinnen in de scarezone Nightmares. We zijden dat we je kenden en dat we geaboneerd zijn 😀 op 31:57 zie je mij met mijn fel gele capuchon naast een vriendin lopen xD!

  Beantwoorden
 4. Leuke vlog! Ik ben er laatst er ook geweest en vind het wel leuk om nog vlogs terug te kijken van Fright nights. En die van jouw zijn de beste! Ga zo door 🙂

  Beantwoorden
 5. Toffe reviews! Clinic is inderdaad een zeer aparte ervaring! Maar Below vond ik persoonlijk zwak.. veel gedoe (regenbroek met laarzen aandoen) voor die paar minuten door het water te stappen.. dan vond ik jefferson en de villa pakken beter!

  Beantwoorden

Plaats een reactie