Genoeg redenen om in een hotel te verblijven, in plaats van bij familie in 2022

laatste update: 01-2022

De meeste mensen moeten tijdens de vakantie reizen om familie en vrienden te bezoeken. Het is leuk om bij te praten en cadeaus uit te wisselen, vooral als je ver van huis woont.

Voordat u de stad uitgaat voor de vakantie, moet u nadenken over waar u zult verblijven. Mensen kunnen u aanbieden om bij hen te blijven om verschillende redenen, maar dat is niet altijd de meest comfortabele keuze voor reizigers om te maken.

Als je een conflict hebt over het verblijf in iemands huis, lees dan deze redenen om een ​​hotel te kiezen boven een verblijf bij familie. Het is prima om je eigen ruimte te willen om welke reden dan ook, maar deze kunnen je helpen om een ​​hotelkamer te boeken voor de feestdagen.

1. Je komt laat in de stad

Sommige mensen doen alsof ze reizen naar een wetenschap. Als ze om zes minuten over vijf uur vertrekken, een pauze van elf minuten maken voor de lunch en slechts twee keer pauzeren voor badkamerpauzes, komen ze op tijd op hun bestemming. In werkelijkheid veranderen veel factoren onverwacht reisplannen.

Een reden om in een hotel te verblijven, is omdat je misschien laat in de stad komt. Wanneer je vlucht om middernacht landt, kun je je gastheer slecht wakker maken om je hun huis binnen te laten.

Vertraagde vluchten en verkeer zijn geen probleem wanneer u een hotel boekt, waar altijd iemand klaarstaat om u in te checken.

2. Er is geen logeerkamer

Een geliefde met goede bedoelingen kan u vragen om bij hen te blijven terwijl u in de stad bent. Het onuitgesproken probleem dat ze niet noemen, is dat ze geen logeerkamer hebben. Als je bij hen blijft, krijg je de bank in de woonkamer.

Het is niet leuk om op een bank te slapen of te wachten tot iedereen ’s nachts naar bed gaat om eindelijk tijd voor zichzelf te hebben. Niemand wil wakker worden met het geluid van een vroege vogel die koffie maakt op hun vrije dag.

Het is comfortabeler om een ​​hotelbed voor jezelf te krijgen en het is prima dat dat de reden is waarom je een kamer in de stad boekt.

3. Je hebt ‘mij’-tijd nodig

Hotels bieden de broodnodige privacy als u wat ‘ik’-tijd nodig hebt. Afhankelijk van uw bestemming verblijft u misschien in een resort met een eigen spa- of gymleraar.

U kunt de privacy ook gebruiken om te genieten van doe-het-zelfbehandelingen, waarvan u weet dat u niet gestoord zult worden. Na een dag rondhangen met familie, wilt u misschien liever ontspannen met een boek bij het binnenzwembad. Het maakt het reizen allemaal een beetje eenvoudiger, vooral als je liever alleen bent.

4. U wilt betrouwbaar internet

De meeste mensen hebben verschillende internetproviders, wat betekent dat uw gezin misschien niet hetzelfde betrouwbare internet heeft als waar u woont. Als u niet de luxe heeft om uw werk op kantoor achter te laten, heeft u mogelijk constante internettoegang nodig voor nood-e-mails.

Boek een hotel zodat je altijd toegang hebt tot wifi, maar vertel het je familie eerder dan later om te voorkomen dat ze hun gevoelens kwetsen. Als ze weten dat het gerelateerd is aan werk, zijn ze minder snel boos over je verblijf in een hotel.

5. Er zijn geen verwachtingen

Zelfs als niemand iets zegt, zijn er onderliggende verwachtingen wanneer u bij vrienden of familie blijft. Je moet je kamer schoon houden en je vuile was weggestopt.

Als je een puinhoop maakt, komt het over als een ondankbare of on doordachte gast. In een hotel heb je roomservice om handdoeken overdag te vullen en schoon te maken. Minder verwachtingen zorgen voor minder spanning tussen familieleden, wat gemakkelijk van dichtbij kan opbouwen.

 

6. Je hebt een ontsnapping nodig

Familie en vrienden zijn geweldig, maar aan het einde van elk feest komt er een moment dat je moe bent en wilt vertrekken. Het is moeilijk om jezelf te verontschuldigen voor het feest als iedereen weet dat je in de volgende kamer bent. Soms nemen mensen het persoonlijk op en hebben ze het gevoel dat je ze vermijdt.

Afscheid nemen en teruggaan naar je hotel is iets dat iedereen begrijpt. Het is een gemakkelijke manier om jezelf te verontschuldigen voor een familiebijeenkomst zonder grof over te komen. Je kunt zeggen dat je niet te laat terug wilt rijden of op weg wilt wanneer het begint te sneeuwen, waar iedereen zich mee kan identificeren.

Doe wat goed voelt

Vergeet niet dat je een volwassene bent die zelf beslissingen kan nemen. U hoeft niet te beargumenteren waarom u een hotelkamer hebt geboekt. Als u zich daar prettig bij voelt, ga er dan voor. Alle anderen zullen zich aanpassen aan de plannen, of je ze nu een van deze redenen geeft of niet.

De beslissing om in een hotel te blijven versus te crashen op de bank van een familielid? Gemakkelijk. Het nieuws aan je ouders brengen zonder hun gevoelens te kwetsen, kan moeilijker zijn. Hier is hoe het is gedaan.

 

Hotel Voorwaarden

Beter slapen. Je eigen ruimte. Het zwembad. Als het gaat om het boeken van een hotel in plaats van bij een familielid te verblijven, kunnen de redenen vrij duidelijk zijn. Toch wordt je beslissing misschien niet zo snel geaccepteerd door je familie, dus je hebt misschien een beetje diplomatie nodig als je van de slaapbank wilt afstappen in het comfort van een hotelkamer.

Hier zijn nog meer redenen waarom u in een hotel wilt verblijven, vergezeld van een aantal tactische kant-en-klare antwoorden om familiedrama te voorkomen en de persistentie (of weerstand) van uw goedbedoelende potentiële gastheren tegen te gaan.

7. Je wilt niemand buiten zetten

Je hebt eerder gehost, dus je kent het voorbereidende werk – en stress – dat betrokken is: schoonmaken, wassen, maaltijdplanning, boodschappen doen, meer schoonmaken. Ongeacht de aandrang van een familielid dat uw aanwezigheid geen problemen is, is het dat bijna altijd, zelfs als u een voorbeeldige gast bent.

Wat te zeggen: “Na het hosten van mijn eerlijke aandeel huisgasten, heb ik het mijn eigen regel gemaakt dat ik dat soort stress niet op andere mensen leg.”

8. U hebt persoonlijke ruimte nodig

Bij familie blijven betekent het samenvoegen van verschillende routines, voorkeuren en eigenaardigheden. Mensen zullen hun best doen om beleefd te zijn, maar na een paar dagen van ongemakkelijke run-ins en botsende schema’s kan zelfs een groot huis klein beginnen te voelen.

Als u uw eigen hotelkamer als thuisbasis heeft om te decomprimeren, te ontspannen en te genieten van wat tijd alleen, kan dit u helpen om op goede voet te blijven met de familie.

Wat te zeggen: “Ik ben een nachtbraker (of een echt vroege vogel). Ik zou niet graag je routine verstoren. ‘

9. Je wilt een comfortabel bed om in te slapen, en alleen al het idee om op een futon te crashen doet je rug pijn

Een hotelmatras heeft bijna altijd de voorkeur boven een uittrekbare kelder of uw oude eenpersoonsbed. Dit is de perfecte gelegenheid om een ​​van de weinige voordelen van ouder worden te plukken: de gevolgen van veroudering worden zonder meer geaccepteerd als een volkomen legitieme reden om dingen niet te doen.

Wat te zeggen: “Weet je, ik heb de laatste tijd rugklachten en mijn matrasbehoeften zijn heel specifiek.”

10. Je bent ernstig te laat voor een tijdje van ‘ik’

Afbeelding van een vrouw die een boek leest bij het zwembad – nog een reden om een ​​hotelverblijf te boeken.
Mij ​​tijd kan moeilijk te vinden zijn op vakantie, dus profiteer van hotelvoorzieningen en glip weg naar het zwembad of de sportschool.

Hoopt ​​u op een kindvrije tijd om een ​​dutje te doen of een boek te lezen bij het zwembad? Als je met tykes op sleeptouw reist, kijk dan of je familie de kinderen een paar uur meeneemt. Raak dan het zwembad van het hotel met die roman die je nog niet hebt kunnen afmaken – of hang het ‘Niet storen’-bordje aan je deur en haal wat quality time met je wederhelft.

Wat te zeggen: “De kinderen willen graag één op één met je meegaan! Kunnen we ze een paar uur afzetten? ‘

11. U hebt een betrouwbare internetverbinding nodig

De laatste hand leggen aan een bedrijfsrapport? Sociale media controleren om te zien wat vrienden thuis bezig zijn? Hoe dan ook, je hebt een betrouwbare internetverbinding nodig. In een hotel hoef je geen waanzinnig vlekkerige wifi te doorstaan ​​en de rust en stilte die je eigen kamer biedt, kan je helpen die deadline te halen.

Wat te zeggen: “Ik heb een belangrijke presentatie op het werk, dus ik heb een rustige plek nodig om de middernachtolie te verbranden.”

12. Uw hotel is een zone zonder oordeel

Je zou je bed niet onopgemaakt durven achterlaten of vochtige handdoeken op de badkamervloer leggen bij het huis van een familielid. Logeren bij familie betekent dat u zich tijdens uw verblijf zo goed mogelijk zult gedragen.

Hotels daarentegen zijn een beetje meer zoals ze zijn – een absoluut pluspunt als je de neiging hebt om een ​​beetje rommel achter je te laten.

Wat te zeggen: “Ik haat het dat je je verplicht voelt om achter mij aan te gaan.”

13. Uw hotel kan u een uitweg geven

Door een hotelkamer te boeken, creëert u een definitieve eindtijd. Zodra je dagen voorbij zijn, is het tijd om te gaan – in tegenstelling tot het huis van een familielid, waar je misschien gedwongen wordt een extra dag of twee te blijven. Bovendien kan een hotel een ontsnappingsroute bieden voor ongemakkelijke situaties. Wordt het gesprek een beetje gespannen?

Misschien werken je allergieën en moet je terug naar het hotel om een ​​pil te nemen. Misschien is het voor het slapengaan van de kinderen voorbij. Of misschien moet u een belangrijk bestand e-mailen en hebt u uw laptop in het hotel achtergelaten. (Omgekeerd, als je een geweldige tijd hebt, kun je je verblijf altijd verlengen zonder het een oplegging te voelen.)

Wat te zeggen: “Oeps, kijk naar de tijd! We moeten terug naar het hotel om af te rekenen. ‘

Hotelbubbelbad Aw.png

Het is prima om in een hotel te verblijven wanneer je je familie bezoekt voor de vakantie

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een hotelverblijf wanneer u uw gezin bezoekt voor de vakantie.

Hoewel de feestdagen een vrolijke tijd zijn voor twinkelende lichten en puntige eierpunch, is niet alles vrolijk en helder.

Het vakantieseizoen omvat ook lange stints met familie, wat vermoeiend kan zijn – vooral als je blijft. Hoewel het belangrijk is om tijd met de familie door te brengen, kunnen meerdere nachten thuis overweldigend zijn.

Zelfs als u geniet van het gezelschap van uw schoonouders, is niemand blij om op een uittrekbare bank te slapen of een badkamer met acht andere mensen te delen.

Om een ​​aantal van deze pijnlijke problemen te voorkomen, moet je een manier vinden om jezelf wat persoonlijke ruimte te geven – wat een geweldige manier is om ervoor te zorgen dat de vakantie vrolijk blijft. Door in een hotel te verblijven, kunt u de vrijheid hebben om te doen wat u wilt.

Van meer persoonlijke ruimte tot ruime accommodaties, hier zijn de drie belangrijkste redenen om een ​​hotelkamer te boeken in plaats van de enge knutselruimte van uw familieleden tijdens de vakantie.

1. Je hebt meer vrijheid

Tijdens de vakantieperiode zult u de privacy en persoonlijke ruimte waarderen die gepaard gaat met een verblijf in een hotel. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u uw Dopp-kit elke dag op en neer draagt ​​of dat het hete water onvermijdelijk opraakt als u aan de beurt bent om te douchen.

Je kunt je dag op je gemak doorbrengen – zonder om 5 uur ’s ochtends wakker te worden of opa de honden uit te laten of in het nauw gedreven te worden door je technologisch uitgedaagde schoonmoeder die je vraagt ​​hoe je haar nieuwste uitdaging voor smartphones kunt oplossen. In staat zijn om te komen en gaan op uw eigen schema zorgt voor een ontspannen vakantie-ervaring.

2. Een suite met twee slaapkamers is beter dan de kelder

Niemand wil vastzitten in de kelder. Het is donker, koud en ongemakkelijk daar beneden – moeten we nog meer zeggen? Bij Suites kunt u een kamer met twee slaapkamers boeken.

Hier kunt u de kinderen in de ene kamer laten slapen en in de andere kamer op uw favoriete kerstfilm kijken. Je zult je ook kunnen verspreiden, omdat de 775 vierkante voet suite beschikt over twee aparte slaapkamers, twee badkamers en een grote woonkamer ideaal voor gezinnen.

Bovendien zult u blij zijn te weten dat de suites zijn ingericht met knusse bedden en zachte kussens – een luxe die u misschien niet krijgt als u bij de familie verblijft.

3. U zult profiteren van de voorzieningen

Het enige wat erger is dan de hele nacht een luchtbed gooien en aanzetten, is wakker worden met zwakke koffie. Gelukkig hebben sommige hotels een volledig uitgeruste keuken, zodat je je eigen koffie kunt zetten zo sterk als je wilt.

Geen zin om te koken? Geniet van een gratis warm ontbijtbuffet dat uw ochtendfavorieten serveert voordat u op pad gaat voor nog een dosis familieplezier. Bovendien is er een sociaal uur ’s avonds waar je kunt ontspannen met een gratis glas wijn, wat erg nodig kan zijn nadat je de hele middag hebt voorbereid op het grote feest van morgen.

Eindelijk hebben veel hotels een 24/7 fitnesscentrum, perfect om stoom af te blazen en ook die vakantieham af te branden.

 

Hotelbubbelbad homepage