GRAND TOUR DOOR MOOISTE VILLA (€ 6.9 MILJOEN) VAN AMSTERDAM OUD-ZUID MET DE BENTLEY CONTINENTAL GT in 2021

laatste update: 04-2021


GRAND TOUR DOOR MOOISTE VILLA (€ 6.9 MILJOEN) VAN AMSTERDAM OUD-ZUID MET DE BENTLEY CONTINENTAL GT

Wow, dit is toch wel één van de mooiste villa’s in Amsterdam Oud-Zuid die te koop staan momenteel. Bijna 430 m2 aan superieur woonplezier. Het ontbreekt je hier werkelijk aan niets. Kort geleden is bij deze topverbouwing echt iedere steen omgedraaid met dit als verbluffend eindresultaat. Jerry Wijnen van Heule Makelaars leidt onze Pure Luxe sounder Floris Wyers door het pand dus we verklappen niet te veel, maar Floris valt van de ene verbazing in de andere. Meerdere open haarden, logeerkamers, badkamers, zonnige balkons, dubbele keukeneilanden en met als “piece de resistance”, de kelder..! Natuurlijk neemt Floris ook in deze video een schitterende auto mee. Hij komt aanzetten in zijn absolute favoriete voiture: de nieuwe Bentley Continental GT 6.0 W12. Snel kijken dus weer naar deze Pure Luxe video.

Met speciale dank aan Jeel Heule & Jerry Wijnen van Heule Makelaars en Bart & Desiree Severijnse voor de Bentley Continental GT.

Op naar een volgend nieuw avontuur. Houd Pure Luxe dus in de gaten. Iedere zondag om 17.00 uur komt er weer een nieuwe video online. Trouwens nu je hier toch bent; ik zou het heel erg tof vinden als je je even abonneert op ons kanaal. Thanks.

Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van luxe? Volg ons dan ook even op al onze social media ✔

En check onze actuele website;

Video door Mart Hartman voor Pure Luxe Media & Events.

Interesse in een Pure Luxe video voor jouw product of bedrijf? Stuur dan een e-mail naar floris@pureluxe.nl.

#amsterdam #oudzuid #villa #tekoop #pureluxe #heulemakelaars #funda #huistekoop #bentley #forsale

30 gedachten over “GRAND TOUR DOOR MOOISTE VILLA (€ 6.9 MILJOEN) VAN AMSTERDAM OUD-ZUID MET DE BENTLEY CONTINENTAL GT in 2021”

 1. Ziet er aardig uit maar geen 6.9 miljoen waard. Het ziet er in vergelijking met van die Amerikaanse kanalen als million dollar listing behoorlijk middelmatig uit. We hebben in nl toch wel betere huizen voor die prijs🤦🏻‍♀️

  Beantwoorden
 2. Volgens mij is een villa per definite een vrijstaand huis, wat dit dus automatisch niet een villa maakt… Daarnaast staan er echt wel mooiere villa's in amsterdam, maar dat is natuurlijk subjectief.

  Beantwoorden
 3. Die garageplekken "op loopafstand" zijn dus gehuurd 🙂 het blijft behelpen, 7 miljoen euro en niet eens vrijstaand wonen. Hoor je telkens de buren als ze de plee door trekken hahaha Hopelijk zijn ze niet vergeten het dak te sluiten. Een flinke hoosbui en je hebt een zwembad van vier verdiepingen hoog….

  Beantwoorden
 4. Wonen in Brussel is geweldig, een hele goede investering want de stad is goedkoper dan Amsterdam of Rotterdam en ook kosmopolitisch vanuit Brussel Amsterdam met de trein in slechts twee uur.

  Beantwoorden
 5. Ga lekker 8 km verderop Abcoude bouw je je droomhuis net als dit maar dan beter…incl parkeer ruimte voor 20 auto's op eigen terrein …geen last en inkijk van de buren ect… je kan om je huis heen rijden…je boot in je eigen zwembad van 25 bij 15 meter leggen, en hou nog lekker 2 tot 3 miljoen over…dan koop je voor € 5.000 een heel groot schilderij van Oudzuid en die hang je in de aankomst hal van 5 bij 10 meter.

  Beantwoorden
 6. Oh als ik toch het geld had… Prachtig 👏👏👏 Leuk gepresenteerd, niet protserig. We blijven wel met beide beentjes op de grond natuurlijk ☺️

  Beantwoorden

Plaats een reactie