Griepprik halen en coronamaatregelen: Máxima bij de huisarts

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Koningin Máxima heeft donderdagmiddag 29 oktober op uitnodiging van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) een werkbezoek gebracht aan huisartsenpraktijken in Driebergen. Het bezoek stond in het teken van de bijzondere uitdagingen voor huisartsen en doktersassistenten in coronatijd, waaronder het veilig en efficiënt organiseren van de jaarlijkse griepvaccinatie.

De LHV behartigt de belangen van ruim 12.000 huisartsen en huisartsen in opleiding en biedt ondersteuning bij de dagelijkse praktijkuitoefening. De gesprekken met huisartsen en doktersassistenten vonden plaats in Gezondheidscentrum De Bosrand in Driebergen, waarin drie huisartsenpraktijken met in totaal acht huisartsen zijn gevestigd en momenteel een speciale ‘vaccinatiegang’ is ingericht.

Koningin Máxima sprak eerst met een aantal doktersassistenten over de impact van COVID-19 op hun werk, bijvoorbeeld omdat het aantal telefoontjes van patiënten enorm is toegenomen. Vervolgens kreeg zij een rondleiding in de huisartsenpraktijk en bracht zij een bezoek aan het vaccinatiespreekuur, waar zij enkele patiënten en doktersassistenten ontmoette.

Tenslotte ging Koningin Máxima in gesprek met drie huisartsen met een verschillende praktijk en patiëntenpopulatie over de veranderde manier van werken, hun zorgen en verwachtingen voor de komende maanden. Uit recent onderzoek van de LHV kwam naar voren dat huisartsen zich zorgen maken over de continuïteit van de huisartsenzorg.

Video: Blauw Bloed
© Royal TV/Rick Evers. All rights reserved.

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

11 gedachten over “Griepprik halen en coronamaatregelen: Máxima bij de huisarts”

  1. ME EMOCIONA VER A MÁXIMA !! SU HUMILDAD ! SU ENTREGA ! SOÑÉ CON ELLA ! MARAVILLOSO SUEÑO ME ENTREGABA RAMOS DE FLORES ! Y UNA COPA DORADA EN REPRESENTACIÓN DE LA CORONA !! ME SIENTO AGRADECIDA POR SU GESTO ! FUE UN SUEÑO TAN REAL !!LA AMO ! COMO ARGENTINA ME SIENTO ORGULLOSA ! GRACIAS REYNA MÁXIMA ! DESDE CÓRDOBA ARGENTINA !! ABRAZO INMENSO !! GRACIAS RICK EVERS POR COMPARTIR !!

    Beantwoorden

Plaats een reactie