GROOTSTE EN DUURSTE HOTELSUITE VAN NEDERLAND BEKIJKEN MET GEPAST VERVOER

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
GROOTSTE EN DUURSTE HOTELSUITE VAN NEDERLAND BEKIJKEN MET GEPAST VERVOER

Met de 530 PK-sterke BMW M850i rijdt onze Floris in deze aflevering naar het prachtige 5-sterren Hotel Okura Amsterdam. Daar wordt hij ontvangen door de charmante Catharina de Boer van de afdeling marketing en communicatie. Zij geeft Floris een private tour door 3 van de mooiste hotelsuites, allemaal hoog gelegen in het iconische gebouw in de gezellige Amsterdamse Pijp. Ze beginnen bij de Royal Suite van 90 m2 en gaan daarna door naar Presidential Suite van maar liefst 150 m2. Beide suites zijn kortgeleden met zeer veel smaak verbouwd en zien er oprecht fantastisch uit. En vergeet ook het uitzicht niet, werkelijk fenomenaal. Floris vindt deze suites al helemaal Pure Luxe van het hoogste niveau maar wordt omver geblazen door door de Imperial Suite van maar liefst 485 m2. Twee etages van Pure Luxe waar de groten der aarde gelogeerd hebben. Je waant je hier de koning te rijk en voelt je direct een enorme beroemdheid. Twee enorme slaapvertrekken met dito badkamers, overal meerdere zitjes, een enorme eettafel, een keuken (vooral voor de butler die inclusief is), een privé bioscoop. Alles is aanwezig. En inclusief vervoer van en naar Schiphol. Op het einde nemen Floris en Catharina natuurlijk nog even een gepaste (“After Lockdown”)-cocktail in de Twenty Third Bar, alwaar het uitzicht het mooiste is, zeker als het donker wordt. Santé! Kortom, deze video moet je gezien hebben.

Met speciale dank aan Catharina de Boer van Hotel Okura Amsterdam en BMW Nederland.

Zo en wij gaan op naar een volgend nieuw avontuur. Houdt Pure Luxe dus in de gaten. Iedere zondag om 17.00 uur komt er weer een nieuwe video online. Trouwens nu je hier toch bent; we zouden het heel erg tof vinden als je je even abonneert op ons kanaal. Dank je wel.

Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van luxe? Volg ons dan ook even op al onze social media ✔

En check onze actuele website;

Video door Kevin de Rooy voor Pure Luxe Media.

Interesse in een Pure Luxe video voor jouw product of bedrijf? Mail dan met Floris Wyers via floris@pureluxe.nl.

#duurste #grootste #hotelsuite #okura #pureluxe #floriswyers #imperialsuite #hotel

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “GROOTSTE EN DUURSTE HOTELSUITE VAN NEDERLAND BEKIJKEN MET GEPAST VERVOER”

 1. Leuke video!! Zeker geabonneerd en geliked (: mijn vriend en ik zijn 4 januari twee jaar samen. Aangezien hij ook eindelijk net een nieuwe baan heeft waar hij super druk mee is, lijkt mij de overnachting een ge wel dige verassing om te geven die hij nooit meer zou vergeten!

  Fingers crossed 🙏🏻✨🍾

  Beantwoorden
 2. Wat een geweldige video Floris
  De winacties worden steeds beter ga zo door prachtig ingerichte kamers en dit lijkt me nou echt leuk om tijdens het kerstdiner te vertellen dat ik dankzij pure luxe hier een nacht heb mogen slapen altijd al een droom geweest hopelijk is het me gegund!

  Beantwoorden
 3. Wat een geweldige video met een toffe winactie!! 🤩M’n ouders zijn beide hardwerkende mensen en ik gun het ze echt van harte voor een lekker rust momentje met zn tweetjes! Ik hou mn vingers gekruist 🤞🏽☺️

  Beantwoorden
 4. Deze video is echt heel mooi gefilmd ! Je ziet goed alle aspecten 🤩 De prijzen van deze hotelkamers zijn echt bizar.. een nachtje in 1 van die hotelkamers lijkt me echt een dream come true ..! Vooral nu tijdens deze pandemic 🥲

  Beantwoorden

Plaats een reactie