GULPEN – 1963-1964: W. Reuwer. MAASTRICHT – 1979: 19e Nationaal Skålcongres, 30 jaar Skål Limburg.

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
GULPEN – 1963-1964: W. Reuwer.

MAASTRICHT – 1979: Vastgelegde hoogtepunten volgens de 192 deelnemers van het 19e Nationaal Skålcongres en de viering van het 30-jarig bestaan van de Skålclub Limburg.
Skål Limburg uit alle provincies van Nederland zijn naar Limburg gekomen voor de jaarvergadering in de Redoute. Voor de ontvangst van het gemeentebestuur van Maastricht in het stadhuis en voor de feestelijke onderdelen van het driedaags programma.
Een koud en warm buffet in het Maaspaviljoen met hartverwarmende muziek, zang en dans. In de hal van het station Maastricht staan ze allen aangetreden; de deelnemers van de super surprise. Ook de eregast van het nationaal congres; Werner Smith, president van de A.I.S.C.
Een bijzondere treinreis door het Zuid-Limburgse land mogelijk gemaakt door de geweldige medewerking van de Nederlandse Spoorwegen via (het Miljoenenlijntje) station Maastricht, Meerssen, Houthem-Sint Gerlach, Valkenburg, Schin op Geul, Wijlre, Simpelveld, Kerkrade Centrum, Schaesberg, Heerlen, Voerendaal, Klimmen-Ransdaal.
Vervolgens op weg naar Casino Valkenburg en dan Hotel Maastricht; een culinair festijn met een cultureel tintje.
Château Neercanne: Een wereldkoor komt op het slotfeest, dat in het teken staat van het 30-jarig jubileum van de Skål Limburg; De Mastreechter Staar zingt ten afscheid.

http://www.skal.org

http://www.ns.nl

http://www.chateauhotels.nl/default.aspx?sc=5&taal=nl
l

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

Plaats een reactie