Haar bruin verven, foto’s maken in Rotterdam & naar een hotel! #38 – Fleur Nijbacker

laatste update: 04-2021


Bedankt voor het kijken naar deze video! ✨
Wil je nou op de hoogte blijven van al mijn videos? Vergeet je dan niet (gratis) te abonneren op mijn kanaal!

Winactie byjuulsfashion

Wat moet je doen om kans te maken?
* volg @ThingsJuliaLoves, @Byjuulsfashion.nl & @FleurNijbacker op instagram.
* abonneer je op het youtube account thingsjulialoves en Fleur Nijbacker.
* laat een reactie achter met waarom je mee doet en je e-mail adres.
Dinsdag 9 maart worden de 2 winnaars via de mail bekend gemaakt! 💗🌸

Social media
Instagram:
Tiktok:
Vinted:

Fiore
Website:https:
Instagram:

Contact
fleur.nijbacker@gmail.com

Linkjes uit de video:

*Deze video bevat gekregen producten maar zijn geen betaalde samenwerkingen.*

30 gedachten over “Haar bruin verven, foto’s maken in Rotterdam & naar een hotel! #38 – Fleur Nijbacker”

  1. Ik zou ook graag mee willen doen aan de winactie! Volg jullie allebei al heel lang en kijk altijd met plezier naar jullie video’s😊 Na deze afgelopen tijd zou het me heel erg goed doen om mijn kledingkast weer aan te vullen met leuke nieuwe lente items🌸 mijn e-mail is: jongde.wietske@hotmail.com

    Beantwoorden
  2. Ik doe mee met de winactie. Ik vind het super knap van jullie beide dat jullie ondanks deze nare tijd toch altijd leuke vlogs weten te maken en zelfs een eigen bedrijf hebben opgezet! 💓 Ik kijk trouw de vlogs wekelijks! Mijn e-mailadres is: d.j.willems@hotmail.com 😁

    Beantwoorden
  3. haiii, ik heb net ook op StockX die essentials trui gekocht. kreeg jij gelijk een bevestigings mail & stond het bij jou bij je order history? bij mij niet maar is wel afgeschreven dus dacht check het ff anders is er bij mij iets mis gegaan Xxx

    Beantwoorden

Plaats een reactie