Hoe een ‘tweede golf’ van besmettingen fout kan gaan | NU.nl

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Uit angst voor een nieuwe besmettingspiek worden de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus mondjesmaat versoepeld. Hoe ziet zo’n tweede golf eruit? Abonneer je NU op het NU.nl YouTube-kanaal:

NU.nl is Nederlands grootste nieuwssite op het web en op mobiel. Snel, betrouwbaar en overzichtelijk: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook op YouTube plaatsen we de belangrijkste video’s met o.a. binnen- en buitenlands nieuws, entertainmentnieuws, sportnieuws, technieuws en opmerkelijk nieuws.

► Volg ons ook op:

Website:
Instagram:
Facebook:
Twitter:

#coronavirus #besmettingen #tweedegolf

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “Hoe een ‘tweede golf’ van besmettingen fout kan gaan | NU.nl”

 1. het enigste wat veel sterfte gaat veroorzaken is de LOCKDOWN de hoeveel mensen die dood gaan door stress,zelfmoord en ziekte omdat ze niet meer naar de dokter durven of gaan en dan niet te vergeten. De hoeveelheid mensen in de 3de wereld landen die gaan verhongeren omdat wij onze economie dicht gooien. lekker bezig!! vooral nog meer angst zaaien en die lockdown verlengen. kunnen we hier straks ook de lijken van de straten rapen.

  Beantwoorden
 2. In Zweden doen ze helemaal niets en gebeurt er niets. Scholen gaan open, voetballen – alles normaal. … en niet duizend doden van Corona. Maar misschien hebben ze ook geen hero Rutte. 🙂 🙂 🙂

  Beantwoorden
 3. Wat is jullie commentaar over hoe Zweden het aanpakt?

  Is het niet beter dat wij met het juiste systeem, juist de zwakkere en oudere mensen die de risico lopen, isoleren?

  Dat klinkt veel logischer dan de 95% te isoleren, terwijl het eigenlijk maar voor 5% schadig is.

  Met alles wat wij weten, kunnen wij best wel systemen creëren zo dat niet veel mensen in de zorg tegelijk ziek worden. Bijvoorbeeld door midden van UV licht in de ventilatie buizen en door midden van alle producten te disinficteren met O3 generator bijvoorbeeld? (dat is niet duur en iffectief)

  Het klinkt logischer dat het leven gewoon door mag blijven gaan en dat we op die manier met z'n allen voor onze zwakkere zorgen.

  Beantwoorden
 4. Het gaat er gewoon niet meer in. Waar zijn de cijfers van de normale griep? Was die er soms niet deze winter? Ik heb toch echt de griep gehad in december😉. En er komt nog bij dat deze premier nogal een lange neus had de afgelopen jaren, wat maakt dat we dit nu allemaal van hem moeten geloven dan?

  Beantwoorden
 5. Nu .nl , kunnen jullie nu eindelijk eens stoppen met nepnieuws te verspreiden? Dit is gewoon lachwekkend en beledigend voor de burgers. En met angst te verspreiden bereiken jullie niets mee. Jullie worden met de dag ongeloofwaardiger.

  Beantwoorden
 6. Wat is de werking van een vaccinatie? Ze spuiten toch de virus in je lichaam om een soort van immuniteit te krijgen? Waarom moeten we dan 1.5 mtr afstand houden? en dan met de vaccinatie zijn we allemaal vol gespoten met het virus en dan mogen we wel weer bijelkaar staan? Wat is de hersenloze logica hierin? We worden allemaal in de maling genomen door onze regering, dit gaat helemaal niet om de Virus want elke verkoudheid is in feite een virus. En een virus muteert elke keer weer, er kan niet 1 vaccinatie werken als de virus elk jaar muteert…We worden allemaal zwaar in de maling genomen door onze Rutte. Dus klaar met die 1.5 mtr en klaar met die lockdown laten jullie je vrijheid afpakken? zijn jullie echt zo simpel? want dit denkt rutte wel over ons..pikken wij dit? Nee dit moet afgelopen zijn.

  Beantwoorden
 7. Laat Singapore een voorbeeld wezen dat massasurveilancie slechts een uitstel van executie is en niet de oplossing van het nieuwe normaal!

  Voor Corona kwam wordt Amsterdam in een smartcity veranderd net als in watchdogs die elk aspect van het leven registreert.
  Met een 5G netwerk dat 20gb per sec aan data verwerkt kunnen draadloze cameras veel efficienter de omgeving scannen, lichamen en gezichten scannen om een biometrisch profiel van iedereen te maken zodat je puur op basis van je postuur en lichaamshouding zonder gezicht herkent kan worden! 5G = MASSA SURVEILANCIE! Helemaal met The Internet Of Things!

  Beantwoorden
 8. Wat een klets allemaal. Ik ben dat Cororagedoe helemaal zat. Ik krijg
  nog liever Corona als dat ik naar dat zielige gedoe op de media moet
  luister. Samen dit samen dat. 17 miljoen mensen. Wat een zeiige onzin
  allemaal.Tenenkrommende reclames over de middenstand en programma's die
  er allemaal niets toe doen. Elke 10 seconden hoor je het woord Corrona
  op TV. Dan weer een of andere actie. hoepel toch op met je gemaakte
  samen-gedoe. Rutte is een waardeloos persoon net als alle andere politici die in januari februari zeiden dat er niets aan de hand was en dat de medische zorg alles onder controle had. Ze hebben gewoon gewacht tot andere landen actie moeten ondernemen en vervolgens hebben ze het beleid afgekeken. en ondertussen hoor je ze niets anders doen als preken

  Beantwoorden
 9. Overheden beginnen er langzamerhand achter te komen dat ze de gevolgen van corona flink overschat hebben. Nu nog fout bekennen en de maatregelen snel verder versoepelen. En dan hopen dat de media stopt met onnodige angstzaaierij.

  Beantwoorden

Plaats een reactie