Hoe maak ik slimme keuzes bij een hotel ontbijt!

laatste update: 05-2022


Hi Sunshine!

In deze video neem ik je mee hoe ik mijn keuzes maak bij een hotel ontbijt.
Ik hoop dat je er veel aan hebt!

Hierbij het blog als je wil afvallen maar wil kunnen blijven genieten van uiteiten:

————————-
Mijn naam is Paula den Blanken en ik coach vrouwen (die ik Sunshines noem) naar een lichaam waarvan ze gaan stralen wanneer ze zichzelf in de spiegel aankijken. Niet alleen door wat ze zien, maar ook hoe energiek en krachtig ze zich voelen. HET ‘ON TOP OF THE WORLD’ GEVOEL!!! Dit doe ik met coaching op voeding, (kracht)training en mindset. Zeker het laatste is een ontzettend belangrijk onderdeel van de coaching, uiteindelijk is je lichaam het eindproduct van je mentale fitheid.

– MEER INFO –
Meer informatie over mijn e-book “8 weken bikiniplan”:

Meer informatie over één op één coaching voor vrouwen die in haar beste shape ooit willen komen:

Meer informatie over de BBB workshop – weet exact hoe je moet trainen voor volle ronde billen, een strakke buik en benen met vorm:

– SAMENWERKING –
Voor vragen over samenwerkingen ben ik bereikbaar via: info@pauladenblanken.com

– SOCIAL MEDIA –
Volg je mij al op..(voor nog meer tips en kennis om te gaan stralen en in je beste shape te komen!)
Instagram:
Facebook:

– LIKE IT? –
Steek dan een duimpje omhoog (MANY THANKS!) en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal: Ik zou het ook superleuk vinden als je een comment achter laat als je deze video leuk vindt!

– WEBSITE –

Ken je mijn website al?

– OVER MIJ –

Hi, mijn naam is Paula den Blanken. Ik ben coach voor alleen (inmiddels al 1000+) vrouwen in heel Nederland en België. Mijn Sunshines coach ik naar haar beste shape ooit toe waar ze zich ontzettend zelfverzekerd in voelt met een krachtige mindset waarmee ze kan zijn wie ze wil zijn. Dit doe ik door coaching op voeding, (kracht) training en mindset. Hiernaast geef ik 1-op-1 trainingen en organiseer ik BBB workshops en geef ik lezingen. Ook heb ik 2 boeken geschreven, “In 90 dagen Fit” en het “8 weken bikini plan”.

Ooit was ik onwijs onzeker, een zware ketting roker, was ik altijd moe en leefde ik het leven wat ik dacht dat andere mensen van mij verwachtte. Ik was ongelukkig met mjin leven, met mijn lichaam, met mijn relatie en met mijn werk. Na het verbreken van een relatie van 7 jaar kwam voor mij het dieptepunt. Ik durfde niet meer naar buiten en was voor alles bang. Elke dag voelde als moeten en het liefst zat ik hele dagen binnen en verstopte ik wie ik was en wat ik dacht.

Op een ochtend liep ik op mijn Uggs (die inmiddels zwaar de deur uit zijn – haha) ontzettend brak en eenzaam door de supermarkt. In de supermarkt bij de tijdschriften zag ik een vrouw op een Womens Health staan, ZE STRAALDE. Ze had een prachtig lichaam, maar dat was bijzaak op dat moment. Haar glimlach was alsof ze de wereld aankon, jij bepaalde en oprecht genoot. Haar hele voorkomen was zo vrolijk en krachtig!

Dat wilde ik ook! Weer stralen en bruisen van de energie! Zodat ik mezelf weer echt veel meer kan geven, maar ook mijn omgeving waar ik zoveel van hou.

De periode na dit moment bent ik mezelf gaan vastbijten in alles wat hiermee te maken heeft. Voeding en krachttraining en al snel kwam ik erachter dat mindset ALLES is om je doel te bereiken. In het eerste jaar na het zien van die cover ben ik 10 kg aangekomen en is mijn vetpercentage met 13% gedaald. En nog steeds ben ik elke dag met mijn passie bezig, want dat is wat het echt is. En ja, ik geniet ook van cocktails en chocolade! Dat kan nog steeds, je hoeft niet streng te dieeten, je moet alleen weten hoe!)

Een aantal jaren later toen mijn vader overleed kreeg ik een harde les dat elke dag er weer ééntje is van het leven wat je krijgt. Al snel hierna besloot ik mijn drukke kantoorbaan op te zeggen (wat veel risico’s op dat moment had!) omdat ik wilde gaan doen wat mijn hart naar schreeuwde; vrouwen begeleiden naar een lichaam waarvan ze gaat stralen met de krachtige mindset waarbij je zelf je leven kan vormen inplaats dat je geleefd wordt door elke dag.

Op mijn YouTube kanaal deel ik wekelijks video’s om jou meer te laten stralen en om je meer kennis te geven over voeding, training en mindset. Nieuwsgierig? Abboneer je dan GRATIS op mijn kanaal!

Warme zonnestraal jouw kant op,

Paula den Blanken