Hoe Thuisbezorgd een flinke hap uit jouw pizza neemt

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Waarom koken als een ander het kan doen? De verwachting is dat we dit jaar voor 1,9 miljard euro aan eten gaan bestellen. Voor restaurants is dat heerlijk: want geld. Maar aan de andere kant: grote spelers als Thuisbezorgd krijgen ook een stuk meer macht. Hoe dat zit, leggen we je uit in deze video.

Abonneer je op NOS op 3 en praat mee: youtube.com/nosop3

—————————————————————
VOLG NOS op 3 op Instagram

—————————————————————
De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Op YouTube.com/NOSop3 vind je elke zaterdag nieuws dat je niet mag hebben gemist. Wij van NOS op 3 gaan voor jou op onderzoek uit naar nieuws uit jouw wereld. Ook kan je hier uitleg vinden bij het nieuws.

► VRAGEN/TIPS/IDEEËN? We horen graag wat jij van het nieuws en onze uitleg vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: nosop3@nos.nl
En we vinden het leuk als je je abonneert op ons kanaal:

► OVER NOS: Je vindt de NOS de hele dag door op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl, YouTube, Instagram, Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.

► VOLG ONS HIER: Instagram: Twitter: Facebook:

Download NOS voor iOS:
Download NOS voor Android: 7

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “Hoe Thuisbezorgd een flinke hap uit jouw pizza neemt”

 1. 13% commissie kosten
  0,10 cent per bestelling ‘administratiekosten’

  natuurlijk moet thuisbezorgd ook aan zijn geld komen maar 13% (en het gaat zeker nog stijgen aangezien ze elk jaar zijn gestegen) wordt voor sommige ondernemers teveel

  Beantwoorden
 2. 6:51 Als je als restaurant gemiddeld 90.000 euro per jaar extra kan verdienen , kun je dan niet beter die extra omzet gebruiken aan een paar bezorgers en een paar scootertjes dan een percentage weg te geven aan de winst die zo'n service maakt ?

  Beantwoorden
 3. Ik steun ze niet omdat ik een man Louis Rohr ken en hij sinds juni vorig jaar niet heeft betaald van Thuisbezod en ze hebben dit gedaan aan andere werknemers. Ze denken dat ze boven de wet staan ​​en Bernadett en Thigs die in loondienst werken, weten heel goed dat het loon van de mensen wordt gestolen! Fair Work is nu betrokken, evenals een andere overheidsinstantie en een advocaat … als iemand van hen koopt, ondersteunen ze criminelen en is er geen andere manier om het te zien.

  Beantwoorden
 4. I do not support them because I know a man named Louis Rohr and he has not paid from Home Delivery since June last year and they have done this to other employees. They think they are above the law and Bernadett and Thigs who are employed, know very well that the wages of the people are stolen! Fair Work is now involved, as well as another government agency and a lawyer … if someone buys from them, they support criminals and there is no other way to see it.

  Beantwoorden
 5. Hah toen de mcdo telaat was geleverd en dan nog paar dingen ware vergeten, hebbe ze ons een gratis etentje gegeven, volgende keer dat we zoude bestellen was et volledig gratis en dat hebbe we gedaan hebbe extra veel genome jaaaa top dit

  Beantwoorden

Plaats een reactie