Homo-ontmoetingsplaats Callantsoog ( HomoBaan Hop Gay Noord Holland )

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Hier een impressie van de homo-ontmoetingsplaats 2,5km buiten Callantsoog aan de Zuidschinkeldijk, postcode 1759JH. Om privacy is niemand gefilmd. Route: Vanaf het Zuiden richting Callantsoog via de N502 (Westerduinweg). 2,5 kilometer voor Callantsoog, in de haarspeldbocht naar links, op de T-splitsing scherp rechtsaf slaan de Zuidschinkeldijk op. Pas op voor het fietspad! De Zuidschinkeldijk is een doodlopende weg richting de NCC camping. Parkeren na 100 meter bij bosschage. Vooral overdag en in de vroege avond bi- en homomannen en jongens die op deze duin/dijk op zoek zijn naar seks. Tevens wordt hier ook vooraf voor een variété van ongeremde seksbezigheden afgesproken Overdag ook veel naakt gerecreëerd. Er zijn veel rustige (ongestoorde) plekjes in de omgeving.
Indien je niet met de auto op de parking bij de baan wilt komen, kan je parkeren op de parking langs de N502 (Westerduinweg), ongeveer 300 meter voorbij de afslag van de Zuidschinkeldijk. Deze gayplaats is op korte rijafstand vanaf Den Helder, Schagen, Heerhugowaard, Julianadorp en Alkmaar en is ook goed per (brom)fiets /motor te bereiken. Coördinaten 52°49’30.68”N en 4°42’49.72”O
En wat zegt de wet:
Wettelijk is bepaald dat seksuele contacten in de beschutte openbare ruimte toegestaan zijn zolang ze niet waarneembaar zijn vanaf de verharde openbare weg.

Overigens zijn Homo-ontmoetingsplaats er al van alle tijden. In 1730 ontdekte de koster van de Utrechtse Dom bijvoorbeeld dat, te midden van de resten van de ingestorte kerk, mannen elkaar ontmoeten voor “vuyle werck” (anale seks).

Laat a.u.b. geen vuil achter, wees discreet en geef geen aanstoot.
De volgende linken tonen aan: Ook in Callantsoog heerst er blijkbaar wat antipathie tegen homo’s en aan een ‘baan’ wordt tenslotte ook niks verdiend en het meest belangrijke:
onze ‘papa’ en (gay)kennissen komen daar nooit…
Ook voor bi en gays geldt: “een gewaarschuwd mens telt voor twee”:
*
* %20september%202010.pdf

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

7 gedachten over “Homo-ontmoetingsplaats Callantsoog ( HomoBaan Hop Gay Noord Holland )”

  1. Het lijkt er sterk op dat de jarenlange politieke en maatschappelijke evangelisatie van zowel homofilie als pedofilie resulteert in enorme acceptatie van het verschijnsel pedofilie in onze maatschappij. De scheidslijn tussen homofilie en pedofilie lijkt erg dun te zijn…………….

    Beantwoorden

Plaats een reactie