Hotel Akersloot & Oostzaan-Amsterdam – Van der Vlog Teaser #11 in 2022

laatste update: 08-2022


Abonneer je op ons YouTube-kanaal:

Ik ben Leon en ik neem jullie mee naar alle Valk Exclusief Hotels & Restaurants. Ik bezoek de hotels en geef een kijkje in de keuken van onze bedrijven, de beweegredenen van onze gasten, unieke belevenissen en ervaringen van onze personeelsleden alsook evenementen en activiteiten om te bezoeken in de omgeving van het hotel.

Volgende week ga ik langs bij Hotel Akersloot. Hier ga ik zondagavond de lounge onveilig maken met mijn collega Max, spreek ik met Michael van der Valk over het nieuwe hotel in Oostzaan en krijgen Max en ik een kijkje in de bakkerij van Akersloot. Dit en nog veel meer: volgende week in Van der Vlog #11: Hotel Akersloot!
β€”
In aflevering #9 Hotel Spier kon je antwoorden op de vraag: β€˜In welk bosgebied hebben Leon en Maarten vandaag gefietst?’. Het goede antwoord is: Nationaal Park Dwingelderveld. De winnaar van het unieke Van der Valk fietspak is Tijmen de Vries.

Abonneer je op ons kanaal om op de hoogte te blijven. Bedankt voor het kijken en tot volgende week!
β€”
Leon

Abonneer je op ons YouTube-kanaal:
Volg ons op Twitter: g