Hotel met BUBBELBAD, aardbeien drive thru en naar ANTWERPEN🍓🛍 || Weekvlog #8 in 2022

laatste update: 08-2022


De nieuwe collectie van Joannesstore staat tijdelijk op www.divello.nl. Dus als je wat leuks ziet in deze vlog kan je daar op kijken! 💖💖💖

heeeey ❥

In deze weekvlog ga ik samen met rick naar een hotel in Utrecht. We gaan ook samen foto’s maken en lekker eten. Ik moet weer werken en ga ik naar de aardbeien drive thru🍓 Op de laatste dag ga ik naar antwerpen en heb ik hele leuke dingen gekocht!! ✰

Vergeet niet om een duimpje omhoog te doen en wat leuks achter te laten in de reacties. Ook zou ik het leuk vinden als jullie op mijn kanaal (gratis) abonneren. ッ

SOCIALS
➳ Instagram:
➳ Tiktok:

Elke zondag om 10: 00 een nieuwe weekvlog👩🏼‍💻
+ vaak een extra video, woensdag 17;00.

ENJOY💕