Hotel Transsylvanië 2 | clip Selfie Action (Nederlands) in 2022

laatste update: 05-2022


Hotel Transsylvanië 2 – 3 oktober in de bioscoop in 2D en 3D, ook in de originele versie.

Dracula en zijn vrienden zijn weer terug voor een monsterlijk grappig avontuur in HOTEL TRANSSYLVANIË 2. Alles lijkt op rolletjes te lopen in Hotel Transsylvanië. Achter gesloten kisten maakt Dracula zich echter zorgen dat zijn schattige kleinzoon Dennis, een half-mens/half-vampier, nog geen tekenen laat zien dat hij een vampier is. Terwijl Mavis samen met Jonathan voor het eerst op bezoek gaat bij haar menselijke schoonouders, schakelt ‘Vampa’ Dracula zijn vrienden Frank, Murray, Wayne en Griffin in om Dennis een ‘monster-in-opleiding’ training te geven. Ze weten alleen nog niet dat Dracula’s chagrijnige en heel, heel, heel ouderwetse vader Vlad een onverwachts bezoekje komt brengen aan het hotel. Als Vlad er achter komt dat zijn achterkleinzoon geen volbloed vampier is én dat mensen welkom zijn in Hotel Transsylvanië wordt hij pas echt bloednijdig.

Met de stemmen van o.a. Adam Sandler (Dracula), Andy Samberg (Jonathan), Selena Gomez (Mavis), Kevin James (Frankenstein), Fran Drescher (Eunice), Steve Buscemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin), Keegan-Michael Key (Murray) en Mel Brooks (Vlad).

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske, Ferry Doedens, Liza Sips, Marcel Jonker, Fernando Halman, Tony Neef, Edward Reekers en Colin KOOLEIN Wijnholds.

HOTEL TRANSSYLVANIË 2 draait vanaf 3 oktober overal in de bioscoop in 2D en 3D, ook in de originele versie.

ABONNEER :
SITE : www.hoteltranssylvanie.nl
FACEBOOK :
#HotelT2