Ik ben nageschilderd – Vlogs – Fadim Kurt

laatste update: 02-2021

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Hi all! Welkom op mijn YouTube Channel.
Elke maandag, woensdag en vrijdag (en meestal ook zondag) komt er een vlog online. Op de andere dagen upload ik zo nu en dan challenges, reviews, shoplogs etc.

Laat een leuke comment achter & abonneer als je op de hoogte wilt blijven!

CONTACT: fadim@socialicons.nl
INSTAGRAM: fadimkrt
SNAPCHAT: xfaddje
FACEBOOK: Fadim’s Beautyspace

KORTINGSCODES:

Www.lookfantastic.nl
FADIM

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “Ik ben nageschilderd – Vlogs – Fadim Kurt”

 1. Ik heb een vraag uit nieuwsgierigheid. Kan jij gewoon zomaar een samenwerking beëindigen en met een soortgelijke bedrijf verder werken zonder consequenties?

  Beantwoorden
 2. Ik zal haar wel jas aan doen in de kinderwagen of iedergeval een muts desnood als jullie een jas minder vinden in de kinderwagen krijg je kindje ook tocht en kan ze het ook koud vatten.. ik heb zelf ook een dochtertje dus ik weet waar ik over praat.. . Dit zal wel weer negatief over komen maar vind wel dat het gezegt mag worden.

  Beantwoorden
 3. Wat zijn de perfecte miereneukers hier weer over aant lulle man man man!!! Is haar kind. Jas geen jas jas geen jas…. omg gewoon! Trouwens een kind moet ook tegen de koude kunnen is goed voor immuniteit. En als haar baby ziek word dat kan ook gebeuren. Of moet ze haar opsluiten thuis met 20 dekentjes op haar …. Zeikerds!

  Beantwoorden
 4. Omg die kippensoep ziet er echt te lekker uit!!! Wil je aub het recept ofzo met ons delen i cant😭😭😭ik moet dit eten en waar komt je jas vandaan op 8:22

  Beantwoorden

Plaats een reactie