Ik sliep in het meest unieke hotel van Nederland

laatste update: 04-2021


In deze video ga ik naar het meest unieke hotel van Nederland: een wijnvat hotel in Stavoren, Friesland. Ik kwam namelijk een lijst tegen met de mooiste, meest unieke en bijzonderste hotels van Nederland.

Ik hoop dat jullie deze content leuk vinden, ik ben nog wel een beetje zoekende naar de vorm, maar dat komt wel goed. Uiteraard is het voor mij lastig om met leuke concepten te komen die binnen de maatregelen vallen. Maar ik doe mijn best!

Volg mij ook op Instagram voor meer:

Hotel Vrouwe van Stavoren:

Mijn naam is Daan Crefcoeur en ik ben 24 jaar oud. Ik ben een videomaker en hou er van om verhalen te vertellen. Dit deel ik met jullie op mijn YouTube-kanaal. Ik upload alleen als ik er tevreden mee ben en daarom heb ik geen vaste upload datum. Wil je geen uploads missen? Abonneer dan op dit kanaal en zet de notificaties aan! Je kunt me ook volgen op Instagram voor persoonlijke updates.

INSTAGRAM:

Deze video is van ondertiteling en vertaling voorzien door het bedrijf TransDu.
Je kan ze vinden op

TECHNISCHE INFORMATIE:
Camera: Sony A6600, GoPro8 en iPhone 12 Pro
Drone:
Microfoon: Rode NT1A (met een Scarlett 2i2 en DBX286S)
Geëdit in Final Cut Pro X

Contact: daancrefcoeur@gmail.com

Deze video bevat een gekocht(e) product/dienst met korting. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar l

30 gedachten over “Ik sliep in het meest unieke hotel van Nederland”

 1. Super video man! Als tips zou ik zeggen: maak m iets langer. Laat bijvoorbeeld iets meer zien van de kamer, het gebouw, hoe is het ooit begonnen. Misschien zelfs een stukje met de eigenaar erbij. Ik blijf je sowieso volgen! (en ik ben wel geabonneerd haha)

  Beantwoorden
 2. Mooi filmpje hoor❤!, MEER HOREN OVER STAVOREN; HET IS ONZE ALLEREERSTE STAD EN ECHT DE OUDSTE STAD IN EN DE OUDE HOOFDSTAD VAN NL. 
  Stavoren = The Oldest City in NL !
  WAT BIJNA NIEMAND WEET DAT!!!
  Stavoren the first city rights from NL !
  And old Capital The city = From 350BC !
  De stad Stavoren is de Aller 1e Stad van NL is tevens de Oude HOOFDSTAD van het oude Nederland. En V.O.C & W.I.C STAD. De 1e STADSRECHTEN en ook de 1e Admiraal bevelhebber van de W.I.C was in 1621 JAN JARICKS UIT STAVOREN !. En Stavoren is ook de 1e HANZESTAD en ook nog 1e KONINGSSTAD en 1e KRONINGSTAD en  GARNIZSOENSSTAD tot 1404 en de ECHT HOOFDSTAD van het oude Nederland toen  was de naam Stavora. En dat Stavoren eens een belangrijk Koninkrijk was en is geweest in het begin van het 350BC ontstaan is wel zeker door het boek te gaan lezen De FRIESEVORSTEN 👀✍!
  De Vikingen eral in 441 en zeker nog eens in 991 de Oudste stad van Nederland,☄🔥 STAVOREN plunderen en platbranden en ook nog  veel inwoners vermoorden!.
  En ook dat vele mensen NIET weten dat STAVOREN AL JAREN DE: Oudste stad van Friesland en Nederland STAVOREN is,  = van 500BC.
  1e Stadsrechten van NL! In 1061 Gekregen van de Brunonen verre familie van de prins BRUNO dus nu in 2021 960 stadsrechten !. De Vikingen waren er al heel vaak in 424 en zeker is in het jaar  991 de Vikingen deze stad Stavoren plunderen, en platbranden en de bevolking vermoorden door de Vikingen. Deze Noormanen –  Vikingenwaren hier vaker in de buurt,  ze kwamen ook langs voor de handel naar deze KONINGSSTAD en KRONINGSTAD en de oudste HOOFDSTAD en tuurlijk ook de oudste HANZESTAD! =  Stavoren.
  En de Vikingen deden ook gewoon handel met de Staverse kustbewoners!. Staverse bevolking vaarde zelf ook Heel veel naar de Scandinavische kust o.a. naar Noorwegen en daar liggen zelfs een paar (2×) dorpen naam: Starum (NR), in Noorwegen bij het Vikingschip de schaats- tempel in Hamar met dezelfde  naam: Starum = Friese naam voor Stavoren/Staveren. De stad heeft wel 17 verschillende namen en daarom is er ook veel verwarring over artikelen bv: de Staverse munten en andere oudheden die van Starum, Staveren, Stavoren etc, er zijn wel veel namen geweest (20)!. En de Stad Stavoren is vroeger Echt de Hoofdstad van de bevolking van Frisia / Friesland eerst geweest !. De stad Stavoren is pas ingenomen in 1414 door de Friezen daarvoor was de stad een zelfstandige Stad en rijk/gemeente. Dus na de slag de slag tegen deze Hollandse inval op 26 september 1345. Deze slag  bij Stavoren/Warns is gewonnen door de bevolking hier!,  op het Rode Klif monument bij Stavoren is een herdenking elk jaar nog op de 3e zaterdag van september altijd gevierd!.  En Later pas 13e eeuw is Leeuwarden een Hoofdstad geworden van de het huidige Friesland van nu, maar daarvoor was Stavoren al een hele belangrijke  internationale Stad. Met eigen recht- spraak / bestuur en handelswijken en munten etc, het #Staversrecht ging ook tot Nijmegen (ontstaan in 19BC) aan toe. Het beroemde huidige scheepsrecht  in de wereld ook wel bekend als het #Staversscheepsrecht  zoals het genoemd wordt, en dit Is ontstaan hierop papier gezet in deze stad en erg oud dus.
  Zie ook voor de historie op de site 👀www.oudstaveren.nl
  Lees ook het nieuwe boek uitgave 2020
  FRIESE VORSTEN
  VAN DE✍
  PROF. ANTOINE JACOBS 
  Hier staat veel in over de KONINGSSTAD Stavoren als de belangrijkste Oude Hoofdstad van begin van de jaartelling !
  NB: Betekenis Stadsrechten 👀✍
  #Wikipedia: 👀1eStadsrechten Kreeg  #Stavoren in 1058/1061 van NL.
  NB:#Nijmegen zegt uit #commercieel
  de oudste stad tezijn?, NIET WAAR!.De stad is in 19BC ontstaan, info👀www.oudstaveren.nl  http://www.Stavoren.nl
  Zoek hierop YouTube bij Stavoren oudste stad van Nederland!👍❤ TOP BEDANKT👋

  Beantwoorden

Plaats een reactie