Jamsessie Drenthe – Zuidlaren elektrische gitaar

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
This footage is made on a jam session
Awesome guitar playing by Joey
Excellent guitarsolo on jamsession in Holland – Drenthe
Musicians making live music on stage jam session

Zuidlaren gitaar * elektrische gitaar jamsessie Joey Soplantila

Elektrische gitaar spelen.
Gitaarsolo oefenen met toonladders en gitaar akkoorden.
Oefeningen op gitaar met diverse technieken: losse akkoorden, barre akkoorden, vaste akkoorden.
Gitaarsolo met tremelo actie, flageolet, monsterlicks, tapping en finger tapping op gitaar, sweep techniek, bends of bendings, pull off en nog veel meer..

Ik speel graag op elektrische gitaar met een floating tremelo zoals floyd rose, kahler systeem met double locking en nut lock. Hierdoor kan een gitaar niet ontstemmen. Natuurlijk is het belangrijk dat een elektrische gitaar van te voren in goede orde is gestemd. Kortom stemmen van gitaar en afstellen van gitaar is enorm belangrijk.
Ook is het belangrijk dat je goede elementen in je gitaar gebruikt voor een warme geluid te krijgen.
Meer info:

Leren spelen op gitaar is net als wiskunde. Je moet de logica zien voordat je begrijpt wat je eigenlijk ermee kan doen. Het ervaren en ontwikkelen op gitaar of elektrische gitaar kan per persoon verschillen.

Ook is er een verschil en ervaring per persoon als je thuis veel speelt, in een band gitaar speelt, op podium gitaar speelt of op een jamsessie / open podium. Live gitaar spelen op het podium kan ook verschillen. Er zit een verschil in ontwikkeling als je op een jamsessie (improvisatie) gitaar speelt of als je in een band speelt (telkens oefenen op dezelfde nummer, zelfde partitie, zelfde stuk). Mijn voorkeur gaat uit naar een jamsessie omdat daar alle kanten kan op gaan. Je ontwikkelt hierdoor ervaring, kennis en know how waardoor je sterk wordt in improviseren in rap tempo. Iedereen kan covers spelen op gitaar, maar niet iedereen kan improviseren op elektrische gitaar. Ieder snaar, ieder toon, ieder fret op de elektrische gitaar is belangrijk.

Elektrische gitaar spelen wordt pas leuk als je dit instrument beheerst.
Nog beter is om te spelen op de tel (aantal noten in een stuk). Anders kom je soms niet uit met je gitaarsolo, dit is dus een teken dat het mis gaat tijdens het spelen op de tel. Ik vind het wel een uitdaging, wanneer ik helemaal mis speel of niet op de tel speel, om dit zo spoedig mogelijk te corrigeren. Dit is een stuk improvisatie wat weer dominant is, waardoor je kan herstellen tijdens het spelen van gitaar.

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

Plaats een reactie