Kakkerlak in vieze hotelkamer Manuel – HOTELPOLITIE #12

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Volgens het Rethymno Sunset Hotel op Kreta bieden zij de beste uitvalsbasis voor wie er relaxed tussenuit wil. De beoordeling op internet van dit hotel zijn echter vreselijk slecht. Abonneer je hier:

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website:
Facebook:
Instagram:
Twitter:

#TELEGRAAF #HOTELPOLITIE

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “Kakkerlak in vieze hotelkamer Manuel – HOTELPOLITIE #12”

 1. Kakkerlakken zijn normaal in tropische landen met hoge luchtvochtigheid en warm weer. Ze eten praktisch alles, zelfs zeep en haren. Hier in mijn appartement in China zitten ze ook overal, hoe schoon ik het ook houd. Ben ze inmiddels maar lief gaan vinden 😛

  Beantwoorden
 2. goedkoopste manier om tv te maken. Kom we jatten het concept van sbs6 en ipv heel flauw studentenhuizen af te gaan waar het gewoon prijsschieten is gaan we hetzelfde doen bij hotels, maar niet gewone hotels, hotels waar extreem veel kritiek op is want dat is lekkere sensatie.

  Beantwoorden
 3. De chloorwaarde is te hoog in dit geval maar nogmaals… Het klopt niet wat er wordt gezegd. Een buitenbad (in Nederland, niet geheel onbelangrijk) mag een chloorwaarde van maximaal 5ug/l hebben. In België geldt een maximum van 3ug/l voor buitenbaden. 0,5-1,5ug/l geldt voor binnenzwembaden. In alle gevallen, vrij chloor waarde. Het zegt nog niets over de vervuilingsgraad. Daarvoor moet je een gebonden chloor meting doen. Deze moet volgens de Nederlandse norm onder de 1ug/l zitten voor zowel buiten- als binnenzwembaden. En dan heb je een vervuilingsindicatie. In Nederland wordt in alle publieke zwembaden een keer per maand een laboratorium test gedaan op onder andere microben. Leuk detail. De PH waarde zit op de meter van Manuel op 8,4. Dat is erg basisch en chloor verliest zo zijn functie als desinfectie middel aanzienlijk. Kun je oplossen door zuur aan het water toe te voegen waardoor vrij chloor weer actief wordt. Wat men hier heeft gedaan is dat mankement (proberen) op te lossen door meer chloor aan het water toe te voegen. Mensen merken alleen niet heel veel van de ongelofelijke hoeveelheid chloor in dit bad. Het gaat pas stinken en irriteren als de gebonden chloor waarden te hoog oplopen en het water te zuur wordt. PH Waarde van 7,0 of lager. Dat is hier niet het geval.

  Beantwoorden
 4. Wow Ben ik even blij dat ik mijn eigen huis in Griekenland heb want ik ben zelf Grieks het leek mij daar echt een smerige zooi nou moet ik zeggen dat gevalletje help er zit een kakkerlak in mijn kamer ook voorkomt bij hele schone huizen

  Beantwoorden

Plaats een reactie